Am avut un contract de asociere in participatiune cu un combinat. Ei cu spatiul, eu cu utilajele, materia prima, mana de lucru si contractle cu beneficiarii. Fiind nevoita sa plec o perioada din tara, la inapoiere nu am mai gasit nimic. Toate utilajele, produsele finite si semifinite s-au evaporat. Dosarul de cercetare este si acum la politie si acum. Eu trebuie sa furnizez toate indiciile, desi contractul este clar iardin anexa parte la contract rezulta si o parte din utilajele principale cu care intrasem in asociere. MAi mult de atat, pentru cele prinse in anexa, eu trebuie sa dovedesc ca au fost ale mele. Nu suna ciudat? Ce trebuie sa fac? Valoarea lor este f. mare. Si pana nu se lamureste latura penala nu pot declansa proces civil, nu-i asa?
As fi de acord, daca am putea impreuna sa dezlegam itele. Starile de stress prin care am trecut m-au afectat negativ, si confidential pot numi un motiv princilap al starii de stress care m-a adus aici: intrarea copilului meu in reanimare fara a avea sanse de salvare. L-am salvat dupa 3 ani printr/un dublu transplant pulmonar realizat in Austria. Mass media este cu ochii pe noi. Acum au trecut 5 ani, este casatorit, stundent si in acelasi timp angajat. Cred ca am inceput sa imi revin, si vreau sa trec la atac, dar dupa cum se vede, a cauta dreptatea si logica in Romania, este cum ai cauta acul in sacul cu fan.
Mie nu mi se aduc nici un fel de acuzatii. eu am depus plangere la politie acum vreo 3 ani. Plangerea mea a stat la sare multa vreme. Am reusit sa o reactivez. Dar tot eu trebuie sa fac pe detectivul. Se pare ca politia nu are metode de investigare pentru a afla cum si cine a putut lua utilajele din combinat. Acolo ele ramasesera sub cheie, iar acces nu aveau decat sefii si eventual instalatorii.
Orice plangere la politie trebuie sa aiba un numar iar politia trebuie sa dea o solutie .Daca nu sa dat nici o solutie puteti face o plangere impotriva politiei la procuratura (anexand numarul plangeri de la politie) si va asigur ca se va da o solutie.Daca prin absurd nici aici nu primiti vreun raspuns puteti merge in instanta pentru nerespectarea drepturilor constitutionale.
Complicitate la furt
mojo
buna ziua am si eu o intrebare eu sunt implicat intrun proces penal alaturi de alte 42 de persoane dintre care 21 sunt in stare de arest, eu sunt acuzat de ... (vezi toată discuția)