avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furata de un combinat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furata de un combinat

Am avut un contract de asociere in participatiune cu un combinat. Ei cu spatiul, eu cu utilajele, materia prima, mana de lucru si contractle cu beneficiarii. Fiind nevoita sa plec o perioada din tara, la inapoiere nu am mai gasit nimic. Toate utilajele, produsele finite si semifinite s-au evaporat. Dosarul de cercetare este si acum la politie si acum. Eu trebuie sa furnizez toate indiciile, desi contractul este clar iardin anexa parte la contract rezulta si o parte din utilajele principale cu care intrasem in asociere. MAi mult de atat, pentru cele prinse in anexa, eu trebuie sa dovedesc ca au fost ale mele. Nu suna ciudat? Ce trebuie sa fac? Valoarea lor este f. mare. Si pana nu se lamureste latura penala nu pot declansa proces civil, nu-i asa?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 20:22, 21 Decembrie 2006
Sper ca nu iti raspund prea tarziu.
Nu te lasa. Fapta este grava. Este vorba despre un furt calificat. Eu cred ca cel care a furat utilajele a avut un complice in interiorul firmei dvs. Probabil de aceea v-au cerut dvs. atatea detalii.
mmmmmmm

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complicitate la furt mojo mojo buna ziua am si eu o intrebare eu sunt implicat intrun proces penal alaturi de alte 42 de persoane dintre care 21 sunt in stare de arest, eu sunt acuzat de ... (vezi toată discuția)
Lucrez la negru si patronul ne-a scos datoare, obligatia de a plati datoria floralin floralin buna ziua .am o mica problema o vecina lucreaza la negru la un magazin de linga noi, patronul le-a scos datoare 1400 ron ele lucreaza la negru la el nu au ... (vezi toată discuția)
Ajutooor, reziliere contract inchiriere nefondat , distrugere de bunuri spava777 spava777 Buna ziua! Va rog mult , dati-mi anumite raspunsuri si indrumati-ma ce pasi trebuie sa urmez, deoarece sunt intr-o situatie disperata. In luna februarie ... (vezi toată discuția)