Buna ziua! Ma intereseaza daca ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Am un teren intravilan (intre case) cu o casa veche pe care vreau sa o demolez, si as dori sa construiesc alta in locul ei. Intrebarea este daca dimensiunea terenului ( deschidere pe strada de 8, 59 m) este o problema in eliberarea autorizatiei de constructie? Este vorba despre sector 2 Bucuresti. Multumesc
Sfatul meu este sa cereti un certificat de urbanism de construire de la Primaria SEctorului 2 in baza unui proiect/memoriu de construire depus de catre dvs. In acest fel veti avea un raspuns oficial de la autoritatile competente!
B-)
Solicitarea eliberarii autorizatiei+certificatului de urbanism ,obliga la utilizarea unei sume financiare pentru intocmire proiect,care in final poate sa fie sortit esecului
in general demersurile mai sus mentionate sunt facute de proiectant/arhitect acesta are solutiile tehnice pt problema dvs. contactati direct un proiectant/arhitect.
Construire casa
Milla_Paris
Vreau sa achizitionez un teren de 700 mp cu deschidere de 47 m.Dupa calcule ar insemna ca lungimea este de 14,89 m. Am auzit de la alte persoane care au avut ... (vezi toată discuția)