avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma starter
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma starter

Buna ziua!
Am citit articolul publicat de D-na Anca Dumitrescu, in legatura cu Legea prin care tinerii sub 35 de ani pot infiinta firme cu capital de 10 lei si scutiri de impozite.stiu ca este un proiect de lege deocamdata si n-a fost aprobat, dar daca eu imi infiintez firma acum, atunci cand se aproba acest proiect, pot beneficia de calitatea de firma starter?Sau se poate si acum infiinta firma Starter?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:10, 2 Martie 2010
Se va beneficia de la data intrarii in vigoare a legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre societati comerciale oanam87 oanam87 vreau sa stiu daca exista acum o lege care spune ca daca ai pana in 35 de ani si iti infiintezi o societate comerciala timp de doi ani esti scutit de toate ... (vezi toată discuția)
Informatii facilitati deschidere firma persoana sub 35 ani teisoara teisoara Va rog frumos sa-mi spuneti daca sunt in vigoare prevederile conform carora o persoana sub 35 ani beneficiaza de anumite facilitati la infiintarea unei ... (vezi toată discuția)
Facilitati firme noi infiintate OMHR OMHR Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu anumite informatii in ceea ce priveste facilitatile pe care le are o firma nou infiintata?scutiri de la impozite,in ce ... (vezi toată discuția)