avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale COMERT CU AMANUNTUL NEEFECTUAT PRIN MAGAZINE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

COMERT CU AMANUNTUL NEEFECTUAT PRIN MAGAZINE

Buna ziua!
Am nevoie de ajutor de specialitate in ceea ce priveste infiintarea unei societati comerciale avand ca obiect de activitate clasa codului caen 526- comert cu amanuntul neefectuat prin magazine.
Ceea ce ma intereseaza pe mine este ce implicatii legale are aceasta societate: punct de lucru (necesar sau nu), casa de marcat , angajati obligatorii sau doar un administrator.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 09:34, 10 Martie 2010
mai exact te rog ce faci? comert cu ce si daca nu intr-un magaziun unde?
Codul ala 526 este din codul CAEN vechi.
Daca vrei un sfat, uitat-te intai in codul CAEN nou, intrat in vigoare la 01.01.2008. Cred ca te intereseaza din CAEN nou grupa 479 Comert cu amanuntul care nu se efectueaza prin magazine, standuri, chioscuri si pite, care are clasele 4791 si 4799.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d + casa de marcat baiatu1 baiatu1 Buna ziua. Doresc sa-mi infiintez un SRL-D si am 2 intrebari, daca ma puteti ajuta cu niste informatii. Obiectul de activitate va fi comertul de ... (vezi toată discuția)
Este necesar sa adaug cod caen ? iri.mario iri.mario Buna ziua, Am o societate comerciala in al carui statut am codurile caen 4614 (Intermedieri in comertul cu masini, echipamente industriale nave si avioane ) ... (vezi toată discuția)
Infintare ii artghift artghift sunt absolvent arte plastice si doresc sa infiintez o intreprindere individuala ca sa pot participa la targuri, creez tot felul de obiecte cadou ex, cutii, ... (vezi toată discuția)