avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie decizie Casa de asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie decizie Casa de asigurari de sanatate

Dupa cum stiti, noul cadru legislativ a permis ca CNAS sa emita decizii de impunere, retroactiv, pentru ultimii 5 (ma rog, in fapt, vreo 7) ani, reprezentand debite si penalitati. In aceasta situatie se gasesc multi avocati. Am aflat ca Tribunalul Cluj (sau Curtea de Apel Cluj - nu stiu exact daca in prima instanta sau in recurs) a admis o actiune in contencios administrativ avand ca obiect anularea unei astfel de decizii si m-ar interesa daca vreunul dintre Dvs, dragi colegi, aveti la cunostinta ceva despre considerentele acestei/acestor hotarari, sau cunoasteti daca se gaseste/gasesc undeva. Va multumesc!
O zi buna sa aveti

Alte discuții în legătură

Evitare timbru mediu - jurisprudenta Boldea Boldea Gasesc pe net gramezi de postari cu sfaturi procedurale cu privire la evitarea platii timbrului de mediu prin actiune formulata impotriva Serviciului de ... (vezi toată discuția)
Ril-privind-cerintele legale pentru considerentele hotararii judecatoresti rodica_post rodica_post Cerintele legale pentru Considerentele hotararii judecatoresti Obligatia instantei de a-si motiva hotararea adoptata, consacrata legislativ in dispozitiile ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia retroactiva pentru gemeni tranulea tranulea dupa doua saptamani de alergat la directia copilului , la I.T.M. , de abia astazi mi s-a spus ca nu se poate face nimic pentru cei care vor indemnizatia ... (vezi toată discuția)