avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale fuziune 2 SRL-uri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

fuziune 2 SRL-uri

v-as ruga frumos daca se poate sa imi oferiti mai multe informatii referitoare la urmatoarele aspecte:

- in cazul fuziunii a doua SRL-uri, apare un nou Cod Fiscal al noii societati? daca nu, pot sa il pastrez pe oricare dintre cele doua?
-se modifica sediul sau pot opta pentru oricare dintre cele doua sedii ale srl-urilor?
-cum ramane cu activul si pasivul celor doua srl-uri?
-cine hotaraste fuziunea?
-procedura de fuziune?
avantajele si dezavantajele fuziunii?
in cazul in care unul dintre srl-uri are un credit maricel la banca trebuie sa cer acordul acesteia pentru a efectua fuziunea cu celalalt SRL?

VA MULTUMESC ANTICIPAT....
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 10:08, 8 Decembrie 2006
nou cod fiscal al societătii?
hotararea de fuziune o da fiecare firma separat pe acelasi proiect, in aceste hotarari AGA vor dispune ce, cum, unde va functiona societatea noua, debite/credite trec la firma noua ca succesor de drept al celor 2 vechi, special daca ai nevoie de acordul bancii....citeste fffffff atent contractul de credit.....daca nu scrie nimic intreaba la banca...
daca fuziunea se face prin absortie se pastreaza datele de identificare a societatii absorbante
Salut

Actele necesare pentru fuziune le gasiti pe site-ul ONRC:

[ link extern ]

punctele 28, 29

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuziune 2 srl-uri irony_26 irony_26 v-as ruga frumos daca se poate sa imi oferiti mai multe informatii referitoare la urmatoarele aspecte: - in cazul fuziunii a doua SRL-uri, apare un nou Cod ... (vezi toată discuția)
Fuziune 2 srl-uri irony_26 irony_26 v-as ruga frumos daca se poate sa imi oferiti mai multe informatii referitoare la urmatoarele aspecte: - in cazul fuziunii a doua SRL-uri, apare un nou Cod ... (vezi toată discuția)