avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am un dosar penal pentru conducere pe drumurile ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am un dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis de conducere

buna ziua, Va scriu deoarece ma aflu intr o situatie dificila.Sunt cercetat penal deoarece am fost nevoit sa conduc un autoivehicul fara permis si s-au dus 7 luni de la accident.Am colaborat un timp cu politia in vederea solutionarii si datorita starii de sanatate cu care ma confrunt nu am mai putut sa fac acest lucru in continuare.Intrebarea mea pentru dvs este de ce nu sunt contactat de dansii si oare se judeca vreun proces?Cat timp poate sa stea un dosar la cercetari penale?si ce sfaturi imi dati? Va multumesc pentru intelegere si astept raspunsurile dvs.
Buna ziua.In primul rand trebuie sa va interesati in ce stadiu se afla cercetarile si daca dosarul a fost inaintat la parchet si cu ce solutie.
tacerea nu este buna asta nu denota ca lucrurile s-au rezolvat
In urma accidentului despre care vorbiti,caci vorbiti despre un accident,au existat victime ?
Despre ce stare de boala este vorba si daca aceasta a survenit in urma producerii accidentului ?
Va multumesc si vreau sa stiti ca aveti dreptte dar sunt prins la mijloc fiindca exista stresul si as face orice doar sa scap de urmarirea penala.Oare cum as putea sa fac?
in unele cazuri, intre data evenimentului si ajungerea acestuia in fata instantei, trec 2-3 ani.
oricum ar sta lucrurile, indiferent unde s-ar regasi cauza, la politie ori parchet, va sfatuiesc sa colaborati in continuare cu organele de urmarire penala, intrucat acest aspect va poate profita in fata judecatorului ( art. 74 al.1, lit. C.pen.)
aaa,nu !nu s a produs nici un accident.am o hipertensiune oscilanta si din cauza asta m am ferit sa mai vad cum decurg lucrurile.am lasat totul de la sine

Alte discuții în legătură

Accident rutier- se poate solicita politiei o copie dupa procesul verbal incheiat la locul accidentului? Ariadna30 Ariadna30 Buna dimineata! Marti, 26 iullie 2010, nepotul meu a fost accidentat grav in timp ce traversa strada regulamentar (pe marcajul pietonal). Ieri a iesit din ... (vezi toată discuția)
Am parasit locul accidentului? mariusserban mariusserban Am avut un accident cu pagube materiale.Prostia mea a fost ca am plecat de la locul accidentului,pentru ca cei din masina avariat au devenit foarte ... (vezi toată discuția)
Plangere la dna mirceagaburici mirceagaburici buna seara.as vrea sa depun o plangere la dnaimpotriva unor procurori,dar mai intai sa va descriu problema intr-un rezumat.in anul 2004 sotia mea a suferit un ... (vezi toată discuția)