As dori informatii despre examenul de acces la stagiu expert contabil din acest an , in principal materiale de studiu, eventual as vrea sa comunic cu alti colegi de pe forum care sunt interesati de acest subiect, fie ca vor sustine examenul, fie ca se afla deja in stagiu. Orice informatie este bine venita. Multumesc pentru timpul acordat !
nu va mai trebuie anii de stagiu daca indepliniti conditiile de mai sus , si daca faceti dovada ca ati lucrat in aceea firma si ati efectuat lucrari care aveau legaturi directe cu ceea ce se face la stadiu ....
Asa am inteles eu de la d.na de la CECAR cand am sunat-o .
Daca ati lucrat intr-o firma de consultanta cu obiect de activitate contabilitate si este si membra C.E.C.C.A.R cu siguranta veti primi derogare pentru cei 3 ani, fara sa mai afceti stagiu decat dati examenul final, dar sa stiti ca veti face niste proiecte. Lucrurile acestea vi le spun pentru ca am avut o colega care mai avea 1luan sau 2 pana facea 3 ani si a primit derogarea dar a dus si niste proiecte inainte sa dea examenul final. O sa va ceara o dovada de la firma ca sunt membrii CECCAR si o dovada ca sunteti angajata la ei.
Succes!
multumesc mult , chiar aveam nevoie de un raspuns de genul asta , sunt putin dezamagita de faptul ca nu am decat 2 ani si 7 luni , sper sa nu fie chiar asa mare problema