avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cerere de admitere a creantei
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cerere de admitere a creantei

In cazul in care am aflat prin RECOM, ca SC debitoare este in pr insolventei si nu am fost instiintati de catre lichidator asupra termenului, mai pot depune o cerere de admitere a creantei la tribunal...? Va rog frumos sa ma ajuti cu o idee, e prima data cand ma lovesc de aceasta probl. Multumesc..
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 02:55, 6 Martie 2010
Identificati care este nr. de dosar, si depuneti o astfel de cerere la judecatorul sindic.
Intradevar aflati care este nr de dosar si introduceti o cerere de admitere a creantei si inscriere in tabloul creditorilor .

Neaparat sa specificati in preambul motivele pentru care o depuneti la acel termen, necomunicarea de catre lichidator a notificarii de deschidere a procedurii cu termenele aferente si pe cale de consecinta neinregistrarea creantei desi ave'i calitate de creditor garantat - negarantat .

Obligatoriu creanta sa fie certa, lichida, exigibila si neprescrisa .
Puteti depune cererea până la elaborarea tabelului definitiv consolidat al creantelor de către lichidatorul judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume coraliana coraliana Buna dimineata, Am de recuperat sume in urma vanzarii de marfa de la o firma care am aflat ca a intrat in insolventa? Ce trebuie sa fac pt ... (vezi toată discuția)
Insolventa c_oana c_oana Cum imi pot recupera creanta de la o firma care si-a cerut insolventa si nu sa prezentat cu actele la lichidator?(tin sa mentionez ca am aflat de insolventa de ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala florin96 florin96 Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de inscriere la masa credala intr-un proces de declararea falimentului. Sotia mea nefiind neplatita de mai multe ... (vezi toată discuția)