avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedare

acum 2 ani.am fost dati in judecata de fiica fostului proprietar,,noi am cumparat de la stat in 1997 pe legea 112,,,,ce se mai intampla cu legea 1/2009,se aplica nu se aplica?noi am ajuns la recurs si astept hotararea,,,desi avocatul ne-a transmis sa dam statul in judecata pana in aug.multumesc

Alte discuții în legătură

Legea 1/2009 cassy cassy legea 1/2009 este sau nu aplicabila actiunilor in revendicare in curs de solutionare ? rog si argumentarea raspunsului, presupunand ca va exista vreunul la ... (vezi toată discuția)
Contract v/c anulat in instanta. fostii proprietari inca fara posesie. vbogdan vbogdan Desi contractul meu de V/C a fost anulat in instanta (legea 112/1995), fostii proprietari inca nu au intrat in posesia imobilului. Avand in vedere legea ... (vezi toată discuția)
Act revendicare 480 c civ/ leg 112/ leg voiculescu 1/2009 dumitru2000 dumitru2000 - X chirias cumpara in 2006 un imobil de la stat in baza legii 112 - Y \"fostul\" proprietar, a \"beneficiat\" de confiscarea imobilului in 1980 cand a ... (vezi toată discuția)