avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Licenta in drept - sfaturi pentru angajare?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Licenta in drept - sfaturi pentru angajare?

Numele meu este Berbec Laurentiu Ovidiu,sunt absolvent al Facultatii de Drept Valahia Targoviste,sunt licentiat si as vrea sa ma angajez in domeniu,insa in Jud.Buzau,va rog frumos ma puteti ajuta cu,cateva sfaturi cand aveti dumneavoastra timp.Va multumesc anticipat si imi cer scuze pentru deranj.O zii placuta.

:)
Cel mai recent răspuns: sergiu24 , utilizator 09:59, 5 Martie 2010
sergiu24 a scris:

dupa acel "vaaaaiii!" , as zice, premier pt o zi, ca te aplauzi singur:D:D:D

nu...si-mi pare rau ca te-am indus in eroare cu acest "vaaaai" - initial am vrut sa scriu "geezas" da' o dadeam in altele :))
E clar ca mi-a placut in cadrul unui alt topic, cunoscut de noi :D - si l-am folosit aici, fara "drepturi de autor" :D...banuiam ca lucian nu se va supara, dar nu banuiam ca voi cauza suspiciuni :D:D
:D:D:D multumesc pt explicatie, Lorena...facusem o gluma, intrucat "lucian croitoru " transformase interjectia:"vai!" in renume pe un alt topic..e marca lui inregistrata:D:D:D
Multumesc pentru atentionare, Lorena1604. =D>
Legat de acel "vaaaai" ... errare humanum est , nu? #-o
Numai bine!
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2010
ContSters67773, utilizator
Lucian Croitoru a scris:

Inca o precizare: nu era rau daca distinsa colega folosea exprimarea ”in calitate de consilier juridic” in loc de ”Daca doresti sa profesezi ca si consilier juridic”.
Acest ”si” e mai noul ”deci” din vorbirea românului. :D

Domnule Lucian Croitoru, consider ca ar fi mai constructiv sa ajutati utilizatorul cu ceva sfaturi legate de subiectul expus in loc sa va pierdeti pretiosul timp corectandu-mi mie scrisul si greselile .
Numai bine!
Ultima modificare: Vineri, 5 Martie 2010
ContSters67773, utilizator
@Diana Corect! =D>=D>=D>

Oricine greseste macar o data in viata.

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni consilier juridic? Stanciulescu_Roxana Stanciulescu_Roxana Sunt studenta a Facultatii de Drept din Sibiu si mai am putin si termin facultatea.In prima faza m-am gandit sa ma indrept spre functia de consilier juridic, ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot angaja consilier juridic in conditiile in care nu am experienta, fiind proaspat absolvent de drept? Konstantin Konstantin Am observat ca toti angajatorii cer experienta pentru functia de consilier juridic. In aceste conditii ,cum poate un proaspat absolvent de drept , un novice in ... (vezi toată discuția)
Facultatea de drept stix140791 stix140791 Buna ziua, sunt un proaspat absolvent de liceu, cu vise destul de indraznete.As dori sa cer o parere celor avizati. Sa aleg o facultate de drept particulara? ... (vezi toată discuția)