avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... trafic de persoane
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

trafic de persoane

Buna!Treb sa fac un referat mare la fac..mai degraba un studiu si ma gandeam daca ma puteti ajuta...sa imi spuneti si mie daca cunoasteti niste organizatii care se ocupa cu astfel de cazuri...putina bibliografie:D.Daca aveti cunostinte.Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 23:32, 19 Decembrie 2006
dupa o cautare rapida....www.salvaticopiii.ro/romania/resurse/rap_trafic_Romania.pdf
www.politiaromana.ro/Prevenire/evenimente.htm+trafic+de+persoane+organizatii&hl=ro&gl=ro&ct=clnk&cd=11
[ link extern ] >
...sau biblioteca facultatii:D
Mersi frumos...biblioteca ar fi fost ultimul loc unde as fi cautat....;)
merita cautat in biblioteca virtuala a lu' bill gates:D
incearca cu google si vei gasi ceea ce cauti. Sau incearca sa iei legatura cu o sectie de politie - cercetari penale - si poate vei gasi intelegere si-ti vor da materiale. Bafta.

Alte discuții în legătură

Practica judiciara. help ! Gavril Gavril am si eu o lucrare de licenta despre dr. de uzufruct si uz. eu am strans vreo 5 spete dar profesoara spune ca sunt vechi si ca vrea jurisprudenta mai ... (vezi toată discuția)
Lucrare de licenta - drept international public iulia_is iulia_is Cine ma poate ajuta cu informatii referitoare la o tema de licenta si anume: \\\"Noi principii fundamentale ale dreptului international public ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare srl cu as. unic cetatean strain. MICOLIS MICOLIS Se infiinteaza un SRL cu asociat unic cetatean strain (Maroc), cu sediul in Romania. Ce acte sunt necesare din partea asociatului unic fondator si care sunt ... (vezi toată discuția)