sunteti f informati domnilor... sau , mai bine spus, foarte bine manipulati... nu este obligatoriu petru cj sa faca parte din organizatii, singura lege care se poate aplica este 514/2003 nu spune nimic de stagiu si alte baliverne (tablou, roba etc)
sunteti manipulati de conducatorii UCCJ... ce va aduce aceasta organizatie? unii dintre dvs pot infiinta societati comerciale.. alte avantaje???
multi cj sunt functionari publici asa ca de principiu nu pot beneficia de aceste "drept" dar in schimb platesc cotizatii si tot felul de prostii care nici macar nu sunt decontate de toti angajatorii.
de fapt acesti oameni care conduc uccj isi doreau sa fie, nu avocati (ca nu era f greu), ci conducatori ai unei forme de exercitare a profesiei cu toate avantajele aferente. astfel, realizand ca nu pot ajunge in posturi de conducere in formele de exercitare ale altor profesii juridice (prietenii stiu de ce) au decis sa infiinteze ei o forma de exercitare in care sa fie "tartorii"....
am o rugaminte cei care sunteti atat de naivi incat sa credeti in acesti impostori: ascultati cu atentie imnul romaniei, poate are un efect si va reveniti din visare sau amorteala... bye
Cel putin asa spune legea.
In practica nu stiu daca se aplica avand in vedere ca multi din actualii consilierii juridici nu sunt inscrisi in nici o forma de asociere ( asociatie, colegiu?)