avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Ajutor pentru ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Ajutor pentru ONG

Buna seara,

As dori si eu sa stiu aproximativ cat ma costa redactarea statutului si a actului constitutiv. Ideal ar fi sa ma poata ajuta un avocat de pe acest forum ( contra cost, desigur )

Ma puteti contacta prin mesageria privata a formului sau la adresa de e-mail stanescu.laur@gmail.com

Va rog cat mai urgent!

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Avocat din pitesti Angela1978 Angela1978 Salut a toata lumea. Am nevoue urgenta de un avocat din Pitesti ca sa imi scaneze, copieze si sa imi trimita un dosar de la Curtea de Apel Pitesti deoarece eu ... (vezi toată discuția)
Contact avocat ong - miercurea ciuc ContSters298774 ContSters298774 Buna, Am si eu nevoie de serviciile unui avocat din Miercurea Ciuc pentru atestarea a doua documente: Statut si act constitutiv. Actele sunt redactatea, spun ... (vezi toată discuția)
Caut avocat pentru actiune in instanta civila: recuperare datorie george_ro72_yahoo_com george_ro72_yahoo_com As dori introducerea unei actiuni civile in vederea [b]recuperarii unei datorii de 6200 Euro de la o alta persoana fizica (pe care eu am imprumutat-o); de ... (vezi toată discuția)