avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... apeluri telefonice de la un necunoscut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

apeluri telefonice de la un necunoscut

Buna ziua,ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta pentru mine si familia mea si as vrea sa aflu ce as putea face.Un individ suna incontinu,zi-noapte...., amninta,vorbeste urat iar din ce vorbeste nu a dat de inteles ca ne-ar cunoaste.Am vb cu cei de la Vodafone si mi-au zis ca singura chestie pe care o pot face este sa fac plangere la politie.Ma gandesc sa ma duc la politie dar mi-e sa nu zica,ca nu sunt nici prima nici ultima care se confrunta cu asa ceva si daca numarul nu este nr de abonat si sa fie cartela sa nu poata face nimic.Va rog sa ma ajutati pentru ca ma aduce la disperare
Cel mai recent răspuns: mariusradules , utilizator 18:49, 8 Martie 2010
Chiar daca esti "no name" este bine sa faci plangere la politie si o sa vezi ca lucrurile se vor misca in bine. Eu i-am promis anchetatorului ca voi face publica solutia pe care o va da in acest dosar (inclusiv voi publica numele sau pe situri de specialitate, sa-l fac de ras ca este un incompetent). Eu cred ca nu-i pica bine sa vada sefii lui ce "garcea" este. Nu a fost nevoie pentru ca si-a dat interesul si l-a gasit pe cel care ma tot suna. Exista libertate de exprimare si ar fi bine sa nu aveti retineri daca va este incalcat acest drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apeluri telefonice cu nr ascuns (www) spulberalexandru spulberalexandru cum pot sa vad ce numar de telefon ma sunat daca e cu numar privat? tot ma suna cineva cu numar privat si nu stiu cine e.X-(#-o:(:hammer: (vezi toată discuția)
Apeluri cu numar ascuns corina_alice corina_alice De mai mult de un an de zile ma confrunt cu o problema care a ajuns sa ma streseze. Primesc apeluri repetate, zilnice, cu numar ascuns atat pe telefonul fix ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar ascuns ramada ramada De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)