avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilier juridic incompatibilitate
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilier juridic incompatibilitate

Buna ziua.
In prezent sunt angajata cu cim pe functiea de consilier juridic (stagiar).
Pot sa ma mai angajez la o societate de colectare debite part time sau ma aflu intr-un caz de incompatibilitate? Sau consilier juridic tot part time?:help:
Cel mai recent răspuns: Emil Lasconi , Consilier juridic 12:35, 13 Aprilie 2010
legea 514/2003 iti ofera solutia.daca ai deja un cim cu 8 ore ca si cons jur, iti poti lua cate cim vrei tu cu norma partiala dar tot ca si cons jur, nu ca....balerin, de ex..bafta!si studiaza legea..iti va trebui la definitivat, daca nu vreo sa o cunosti acum...
Legea 514/2003, referitoare la exercitarea profesiei de consilier juridic, iti interzice doar exercitarea in acelasi timp cu profesia de consilier juridic a unei alte profesii salarizate . De exemplu nu poti fii in acelasi timp si economist si consilier juridic ,profesor si consilier juridic, etc. Insa daca este vorba doar de o functie/ocupatie si nu de o meserie/profesie ( vezi distinctia in Codul clasificarii ocupatiilor din Romania - COR ) poti sa o exerciti in acelasi timp cu profesia de consilier juridic . De exemplu poti fi in acelsi timp consilier juridic si referent de specialitate, cj si agent de vanzari, etc . Bineinteles poti sa ai doar un singur contract de munca cu norma intreaga si oricate contracte cu norma partiala. Poti sa fi consilier juridic la mai multe persoane juridice in baza CIM .
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2010
Emil Lasconi, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functia de consilier juridic nu poate fi cumulata cu alte functii? bcfbmv bcfbmv Buna seara, Spuneti-mi va rog, daca am o functie (de casier) la o societate si (avand \"Dreptul\" terminat), vreau sa cumulez cu functia de consilier ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic - vechime juridica elena claudia ianasi elena claudia ianasi Bună ziua, Vă rog să mă lămuriţi şi pe mine în următoarea problemă: de 2 ani sunt consilier juridic la o societate comercială (fără a fi ... (vezi toată discuția)
Exercitarea profesiei de consilier juridic, incompatibilitati leovigild leovigild Buna ziua tuturor, se dau urmatoarele: in 2003 am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Univ. Hyperion si licenta in feb 2004. Incepand cu martie 2004 am ... (vezi toată discuția)