avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... STARE DE FALIMENT????????????
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

STARE DE FALIMENT????????????

cand poate fi ceruta lichidarea societatii debitoare si atragerea raspunderii administratorului ?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 12:31, 18 Decembrie 2006
A trebuit sa adun creantze echivalente cu 3000 euro ca sa pot solicita falimentul debitorului. Banuiesc ca asta e limita.
la o creanta mai mare de 10.000 lei se poate cere falimentul.
pentru raspunderea administratorului trebuie deschisa actiune separata si sa se dovedeasca ca acesta a comis una din faptele prevazute de Legea 85/2006.
scuze pe dr. muncii era minimum 6 salarii daca imi aduc bine aminte

la o creanta mai mare de 10.000 lei se poate cere falimentul.
pentru raspunderea administratorului trebuie deschisa actiune separata si sa se dovedeasca ca acesta a comis una din faptele prevazute de Legea 85/2006.
care este procedura pt fiecare ?
dar daca cer falimentul pt o datorie de 25000 lei o pot recupera fara sa fie nevoie sa facem actiune separata pt raspunderea administratorul?

Alte discuții în legătură

Recuperare creanțe Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Am următoarele 2 nelămuriri cu privire la care va rog sa încercați a-mi Răspunde: 1. Dacă o societate aflată in subordinea unei ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorii curente corstef corstef pentru datoriile curente (exceptand creanta din tabel) pe care societatea aflata in reorganizare le are fata de un creditor, se poate intenta actiune de ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata miruna.c miruna.c vreau sa merg pe somatie de plata pentru recuperarea unor creante ideea e ca observ ca exista intarzieri si din partea societatii creditoare ar trebui sa ... (vezi toată discuția)