avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Sechestru Marfa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Sechestru Marfa

Buna ziua,
Am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii pentru urmatoarea speta:
Prestatorul efectuaza servicii de transfort marfa pentru Beneficiar. Beneficiarul nu achita o parte din suma datorata invocand permanent lipsa de lichiditati (de 2 ani). Beneficiarul este din Republica Moldova.
In prezent, unul dintre partenerii Prestatorului este angajat sa efectueze un trasport pentru acelasi societate din Republica Moldova. Marfa ce trebuie transportata se afla in posesia partenerului nostru. Exista vreo posibilitate de a pune sechestru pe marfa in contul datoriei catre noi, desi noi nu suntem parte a actualului contract de transport?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Recuperare debit mihai.narcis.isac mihai.narcis.isac buna ziua Am o problemuta mai spinoasa (cel putin pentru mine) Lucrez la o casa de expeditii marfuri, si am de recuperat un debit dupa urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Repartizare dividende Lotrioaratur Lotrioaratur Buna , profitul realizat pe anul 2018 se afla încă in contul 117 , iar cel de pe 2019 se afla în 121 la momentul actual . Societatea are ca activitate ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie? magdalenapaun magdalenapaun s-a incheiat contract de transport cu firma din romania in care s-a stipulat ca factura va fi emisa catre o firma din ungaria care trebuia sa achite ... (vezi toată discuția)