avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... venituri din taxe aferente importurilor si exporturilor
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

venituri din taxe aferente importurilor si exporturilor

Poate sa-mi spuna si mie cineva unde as putea gasi valoarea veniturilor provenite din taxele aferente importurilor si exporturilor in anul 2009? Sau macar 2008...
Am nevoie de aceste valori pt calculul factorului de conversie standard la nivel de tara in analiza cost beneficiu, conform ghidului. #-o

Alte discuții în legătură

Declaratie achizitii intracomunitare DB56 DB56 Firma noastra ( platitoare de TVA ), cumpara produse din Germania, pe care le revinde beneficiarilor din Romania. Marfa este expediata direct din Germania ... (vezi toată discuția)
Calcul valori nutritive simion11A simion11A Buna ziua! As dori sa ma ajutati la interpretarea legislatiei 1169 despre etichetarea produselor alimentare, si anume calcularea valorilor nutritionale. ... (vezi toată discuția)
Donatie zsuzsa78 zsuzsa78 Buna, daca poate sa-mi spuna cineva cca cat ma costa la notar transcrierea unui teren intravilan, de 0.100 HA, dat in donatie de catre bunica. Multumesc, ... (vezi toată discuția)