avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incetare contract individual de munca pe perioada ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incetare contract individual de munca pe perioada somajului tehnic

Daca sunt in somaj tehnic pot sa inchei raporturile salariale cu unitatea la care lucrez si sa intru in somaj?
Astept raspuns; va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:39, 4 Martie 2010
1. De fapt vreti sa spuneti incetarea CIM, nu incheierea.
2. Ca sa beneficiati de indemnizatie de somaj trebuie sa va concedieze angajatorul din motive neimputabile dvs. Asa ca initiativa nu poate sa va apartina dvs.
3. Doar angajatorul poate dispune desfiintarea locului de munca si concedierea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract determinat si propunere de incetare cu acordul partilor JR_23 JR_23 Buna seara, A 2-a oara mi-a fost prelungit contractul determinat a fost pe 6 luni(pana in 15 .12) nu la mult timp dupa aceasta ...activitatea firmei in ... (vezi toată discuția)
Somaj 22alex 22alex Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie.Mai am o luna de concediu pt cresterea si ingrijirea copilului si vreau sa stiu daca pot sa intru in somaj dupa ... (vezi toată discuția)
Ce metoda de incetare a cim trebuie aplicata pentru a beneficia de indemnizatie de somaj? andreea_smadu andreea_smadu Am fost sunata de un reprezentant al firmei pentru care lucrez (mentionez ca patronul detine 2 firme cu acelasi profil iar eu figurez ca angajat la una din ... (vezi toată discuția)