avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... corectii Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

corectii Revisal

Buna seara

daca se greseste ceva la realizarea inregistrarilor in Revisal si se fac corectii - si se transmit la itm, credeti ca e posibil ca ITM sa spuna ca nu e OK asa?

si inca o intrebare:
puca ce instalez ultima actualizarea a COr-ului (patch-ul e din 05.02.10) trebuie sa transmit la ITM toate modificarile astfel realizate?
Cel mai recent răspuns: Manin , utilizator 20:10, 4 Martie 2010
la ce v-ati referit , daca se incalca procedura''?
de exemplu faci modificarea in termen corect de 5 zile si apoi corectii
dar pt corectii nu e un termen
Ultima modificare: Joi, 4 Martie 2010
Manin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare firma-revisal suciugeorgeta suciugeorgeta Am preluat de curand o firma noua cu 10 angajati,cum ar trebui sa procedez cu revisalul? Eu am facut in felul urmator:am scos de la itm o noua parola ,am ... (vezi toată discuția)
Greseala revisal tanasescu_gaby tanasescu_gaby Buna ziua, Am o societate cu 4 angajati. Am facut transferul in noul REVISAL la data cand a aparut acesta (2011). De atunci nu am mai facut nici o modificare, ... (vezi toată discuția)
Registru electronic la angajati stefan66 stefan66 cum tinem evidenta angajatilor in afara carnetelor de munca in cazul in care acestea au fost predate angajatilor? de unde se poate lua registrul electronic de ... (vezi toată discuția)