avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare agentie de turism
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare agentie de turism

buna ziua ,
Doresc un sfat juridic. As dori sa infiintez o societate comerciala -o agentie de turism.Sunt aplicabile legile in vigoare pentru infiintare soc. com? Sau dat fiind obiectul de activitate am nevoie si de altceva in plus ?
Si , as mai dori un sfat in privinta formei fiscale in care imi inregistrez firma. ar trebui sa ma consult cu un jurist sau cu un contabil?
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: alungu , utilizator 10:18, 8 Ianuarie 2007
Uite un link interesant, poate iti e util:
[ link extern ] >
iti mai trebuie in plus brevet de turism pentru asociati.
pentru fiscalitate consulta-te cu un fiscalist
brevetul de turism este necsar fie pentru unul din asociatii firmei fie pentru conducatorul/directorului/managerului activitatii de turism

pentru asociat trebui sa anexezi in copie statului SC
pentru angajat trebuie sa anexezi in copie contractul de munca al respectivei persoane

si in plus trbuie sa ai un spatiu adecvat activitatii de turism cu dotarile necesar si o suparafata minima (20 mp)

daca mai ai nelamuriri PM - me

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintarea unei agentii de turism kangdanlin kangdanlin buna ziua, as vrea sa stiu , cam cat ar costa infiintarea unei agentii de turism, si cam cat timp dureaza toate procedurile de infiintare! am in vedere o ... (vezi toată discuția)
Declaratii infiintare srl Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce formulare trebuie sa depun la Administratia financiara, dupa ce am obtinut CUI-ul de la Reg. Com.avand in vedere ca vreau ... (vezi toată discuția)
Firma si carte de munca alinaelena89 alinaelena89 buna ziua. as dori si eu sa stiu ce acte sunt necesare pentru deschiderea unei firme de comericalizare de curele din piele si de asemenea daca as putea avea ... (vezi toată discuția)