avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate comerciala cu capital integral de stat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate comerciala cu capital integral de stat

Buna seara. Am si eu o intrebare: un imobil poate fi vandut intre filialele unei societati comerciale cu capital integral de stat?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 23:55, 4 Martie 2010
fiind filialele aceleasi firme nu trebuie neaparat efectuata vanzarea.. se poate face transferulde patrimoniu si pe baza unui proces verbal de predare primire, incheiat ca urmare a hotararii CA sau AGA extraordinara..nu se schimba proprietarul se schimba doar filiala in administratia careia se afla.. e clar ca aveti nevoie de un avocat bun acolo care sa supervizeze si activitatea consilierului juridic.. nu exista incompatibilitate si nici nu e ceva neobisnuit ca anumite atributii de la diverse departamente sa fie externalizate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate consilier local muso muso director de scoala in comuna X si,in acelasi timp, consilier local in consiliul local al comunei X,este compatibil sau nu?Va multumesc! (vezi toată discuția)
Incompatibilitati ale consilierilor locali ela_monika ela_monika La Radauti 5 consilieri locali sunt membri AGA la Servicii Comunale de pe langa Primaria Radauti . Desi cum am vazut si in precizarile de mai jos constat ... (vezi toată discuția)
Stare de incompatibilitate? adriana_25 adriana_25 Buna seara. Am o intrebare: exista incompatibilitate intre functia de director la CAS (institutie publica autotnoma de interes local) angajat cu contract de ... (vezi toată discuția)