1. Daca puneti problema asa, ma gandesc ca ar fi bine sa primiti si un raspuns. :). Ati postat scurte mesaje si mesaje care contin aberatii juridice, spuneti dumneavoastra. Inseamna ca nu aveti nici un fel de respect pentru imaginea dumneavoastra virtuala. Imi pare rau ca trebuie sa fiu atat de franc.
2. In scurta vreme, Avocatnet.ro o sa introduca un sistem de rating al membrilor, pe baza contributiei membrilor sai la forum, pana in acest moment. O sa conteze atunci si activitatea anterioara si disponibilitatea membrilor de a-i ajuta pe cei care intreaba. Probabil ca vom asista la niste concursuri mai corecte in acel moment.
De ce nu este acum concursul foarte corect? Hmmm, sa fie oare din cauza celor care posteaza mesaje doar ca sa pacaleasca sistemul? Eu la asta ma gandesc.
IIn viitor insa, probabil ca atitudinea de care vorbiti dumneavoastra va fi exceptia de la regula.
3. Imi pare rau ca ati pacalit sistemul. O sa incercam sa imbunatatim competitia.
Alin Popescu
Avocatnet.ro
1. . D-le Popescu, ati inteleg gresit o parte din mesajul meu, si chiar partea cea mai importanta.
Eu nu postez aberatii juridice, chiar daca sunt jurist debutant. Decat sa postez prostii mai bine nu mai postez. Iar acolo unde exista indoieli in raspunsurile mele .. atunci le scriu ca sa stie omu' cata baza sa puna pe ele.
Eu nu am pacalit sistemul. Ci altii. Si daca se face trierea de care facem vorbire in mesajul precedent , atunci se vedea cine, ce si cum.
2. Asteptam respectivul sistem corect. Cu nerabdate, chiar.
3. Repet, nu am pacalit nici un sistem. Nu eu. Probabil la 5 dimineata cand ati ajuns la birou si ati citit mesajul.. nu ati fost foarte atent.
Va multumesc pt. raspuns.
Cu stima,
GavriL