avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro pareri concurs avocatnet.ro
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

pareri concurs avocatnet.ro

Am postat mesajul asta si la concursuri, insa ma vad nevoit sa fac un topic la aceasta chestiune, mai ales ca se incadreaza mult mai bine la aceasta sectiuni.
Vreau sa stiu daca mai sunt si altii care au aceeasi parere cu mine ... sau pareri diferite (si argumentate, altfel nu mai postati).

stimati admini,
am iesit pe locul 4 la acest concurs, dar D-zeu mi-e martor ca nu am scris mesajele acelea pt. castigarea acelui loc, de altfel de cum am citit regulile concursului am refuzat in sinea mea sa ma las amagit de asemenea imprejurari de concurs nedrepte.
In saptamana acesta am fost mai activ pe forum si am observat cum se aduna mesaje. Pur si simplu pacalind programul de numerotare a mesajelor, prin postarea ori de mesaje scurte care nu raspund la chestiunile reclamate de initiator ci mai mult incurca, sau prin postarea de aberatii juridice.
Principiul a fost : nu conteaza ca scrii prostii sau nonsensuri, conteaza sa scrii (sau cate sa scrii) si sa aduni mesaje !!

Nu vi se pare un piculet ciudat ca locul 3, de fapt castigatoarea locului 3 nu este jurista ?
CE fel de raspunsuri corecte credeti ca a dat aceasta la intrebarile justitiabilor sau ale colegilor juristi? (IMi pare rau Georgeta ca ma folosesc de tine ca sa demostrez un punct de vedere)
Cred ca scopul ascuns al concursului nu a fost atins. Adica adunarea de mesaje de calitate si scaderea topicurilor fara raspunsuri pertinente si argumentate.

Daca vreti sa faceti un concurs corect atunci la sfarsitul saptamanii, moderatorii sa ia la control mesajele castigatorilor si sa le indeparteze pe acelea care nu transmit mai nimic. Si apoi sa se afiseze topul final.
Asa ar fi corect ! Bineinteles, moderatorii sa fie juristi.

Pana la indreptarea erorilor acestui concurs, eu refuz sa accept premiile dvs. pt. locul patru (care si asa sunt identice cu cele de pe locurile 2 si 3).

Ba mai bine, va rog sa trimiteti premiile locului castigat de mine ... lui Lucaks (castigatorul locului 5) caci sunt convins ca acesta nu a "trisat" in lupta de adunare a pseudo-mesajelor juridice!

In continuare cu stima,
GavriL
Cel mai recent răspuns: Maiglo , utilizator 14:26, 18 Ianuarie 2007
Daca puneti problema asa, ma gandesc ca ar fi bine sa primiti si un raspuns. :). Ati postat scurte mesaje si mesaje care contin aberatii juridice, spuneti dumneavoastra. Inseamna ca nu aveti nici un fel de respect pentru imaginea dumneavoastra virtuala. Imi pare rau ca trebuie sa fiu atat de franc.

In scurta vreme, Avocatnet.ro o sa introduca un sistem de rating al membrilor, pe baza contributiei membrilor sai la forum, pana in acest moment. O sa conteze atunci si activitatea anterioara si disponibilitatea membrilor de a-i ajuta pe cei care intreaba. Probabil ca vom asista la niste concursuri mai corecte in acel moment.

De ce nu este acum concursul foarte corect? Hmmm, sa fie oare din cauza celor care posteaza mesaje doar ca sa pacaleasca sistemul? Eu la asta ma gandesc.

In alta ordine de idei, am notat opinia dumneavoastra cu privire la acceptarea premiilor. O sa mearga catre urmatorul clasat in top. In acest moment, e imposibil sa curatam forumul in fiecare zi de mesajele nepotrivite. Nici nu cred ca poate cineva sa fie o instanta corecta pentru identificarea tuturor mesajelor incorecte din Forum. In viitor insa, probabil ca atitudinea de care vorbiti dumneavoastra va fi exceptia de la regula.

Imi pare rau ca ati pacalit sistemul. O sa incercam sa imbunatatim competitia.

Alin Popescu
Avocatnet.ro
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2006
Admin, administrator

1. Daca puneti problema asa, ma gandesc ca ar fi bine sa primiti si un raspuns. :). Ati postat scurte mesaje si mesaje care contin aberatii juridice, spuneti dumneavoastra. Inseamna ca nu aveti nici un fel de respect pentru imaginea dumneavoastra virtuala. Imi pare rau ca trebuie sa fiu atat de franc.

2. In scurta vreme, Avocatnet.ro o sa introduca un sistem de rating al membrilor, pe baza contributiei membrilor sai la forum, pana in acest moment. O sa conteze atunci si activitatea anterioara si disponibilitatea membrilor de a-i ajuta pe cei care intreaba. Probabil ca vom asista la niste concursuri mai corecte in acel moment.

De ce nu este acum concursul foarte corect? Hmmm, sa fie oare din cauza celor care posteaza mesaje doar ca sa pacaleasca sistemul? Eu la asta ma gandesc.

IIn viitor insa, probabil ca atitudinea de care vorbiti dumneavoastra va fi exceptia de la regula.

3. Imi pare rau ca ati pacalit sistemul. O sa incercam sa imbunatatim competitia.

Alin Popescu
Avocatnet.ro

1. . D-le Popescu, ati inteleg gresit o parte din mesajul meu, si chiar partea cea mai importanta.
Eu nu postez aberatii juridice, chiar daca sunt jurist debutant. Decat sa postez prostii mai bine nu mai postez. Iar acolo unde exista indoieli in raspunsurile mele .. atunci le scriu ca sa stie omu' cata baza sa puna pe ele.
Eu nu am pacalit sistemul. Ci altii. Si daca se face trierea de care facem vorbire in mesajul precedent , atunci se vedea cine, ce si cum.

2. Asteptam respectivul sistem corect. Cu nerabdate, chiar.

3. Repet, nu am pacalit nici un sistem. Nu eu. Probabil la 5 dimineata cand ati ajuns la birou si ati citit mesajul.. nu ati fost foarte atent.

Va multumesc pt. raspuns.

Cu stima,
GavriL
Ok. Aveti dreptate. Am inteles gresit mesajul dumneavoastra. :(. Insa e greu sau imposibil aproape sa moderezi sute de mesaje in fiecare zi, cate se aduna in Forumul de la Avocatnet.ro.

Insa o sa facem tot posibilul sa mergem inainte si nu inapoi.

Aveti scuzele mele pentru mesajul anterior.

Alin Popescu
Cred ca este cea mai buna varianta de concurs aceasta.Decat sa se inregistreze cineva,sa isi trimita ceva amici sa il voteze aici,si sa castige fara ca cineva de pe forum sa il cunoasca,mai bine sa castige acela mai putin bine informat,da' care se implica.Oricat de scurte si seci ar fi raspunsurile,tot este o contributie pentru forum.Daca s-ar opta pentru o evaluare reciproca cu siguranta ar aparea cineva gata sa spuna ca s-a umblat cu lucruri incorecte.Ca nu avea cine sa il voteze atat pe x,da' se are bine cu admin-ul si e firesc sa castige.#-oCredeti-ma,stiu ce spun.Asa lucrurile sunt incontestabile,cine are vreo indoiala poate evalua situatia si singur.Parerea mea este ca e mai valoros(pentru forum) un user ce se implica,posteaza des,decat altul ce,poate ca citeste,da' raspunde de doua ori pe an.
Din punctul meu de vedere,felicitari administratorului,o varianta mai buna nu putea alege.Plus ca mai rar dai peste un administrator care sa se implice pentru ca forumul sa evolueze,majoritatea rezumandu-se la a da BAN.=D>
Ultima modificare: Duminică, 24 Decembrie 2006
Maiglo, utilizator
Nu pot decat sa fiu de acord cu Gavril. Acest concurs este unul incorect.
Da intr-adevar, trebuie sa fii activ dar nu activ la modul de aposta numai pentru a aduna posturi. Acest forum este menit a ajuta persoane cu si fara cunostiinte juridice si nu pentru a arata cine sta cel mai mult online si scrie 2 cuvinte fara nici o legatura cu topicul respectiv.
Eu am incercat sa elimin o parte din mesajele fara legatura cu topicurile la care erau postate si recunosc reactiile nu au fost tocmai placute. unii au inteles, altii... mai putin.
Cred ca ideea lui Gavril e foarte buna. Moderatorii, din cate stiu eu toti sunt juristi, duminica sau mai bine luni sa trieze mesajele si apoi sa se publice clasamantul. Asa o sa scapam de mesajele in plus postate numai ca sa se adune posturi.

Alte discuții în legătură

Castigatorii concursului 4 - 11.12. 2006 Admin Admin Castigatorii concursului 4 - 11.12. 2006 Locul 1. lara_croft Locul 2. Romy Locul 3. georgetta9 Locul 4. Gavril Locul 5. lukacs Urmeaza a fi ... (vezi toată discuția)
Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Curiozitate siwde... [cont sters la cererea user-ului] siwde... [cont sters la cererea user-ului] poate cineva sa intervina pe un text postat de mine si sa il modifice? (vezi toată discuția)