avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Concursuri Avocatnet.ro Câştigători şi premii Castigatorii concursului 4 - 11.12. 2006
Discuție deschisă în Câştigători şi premii

Castigatorii concursului 4 - 11.12. 2006

Castigatorii concursului 4 - 11.12. 2006

Locul 1. lara_croft
Locul 2. Romy
Locul 3. georgetta9
Locul 4. Gavril
Locul 5. lukacs

Urmeaza a fi contactati pentru stabilirea modalitatilor in care vor intra in posesia premiilor.
Cel mai recent răspuns: georgetta9 , utilizator 00:49, 12 Decembrie 2006
stimati admini,
am iesit pe locul 4 la acest concurs, dar D-zeu mi-e martor ca nu am scris mesajele acelea pt. castigarea acelui loc, de altfel de cum am citit regulile concursului am refuzat in sinea mea sa ma las amagit de asemenea imprejurari de concurs nedrepte.
In saptamana acesta am fost mai activ pe forum si am observat cum se aduna mesaje. Pur si simplu pacalind programul de numerotare a mesajelor, prin postarea ori de mesaje scurte care nu raspund la chestiunile reclamate de initiator ci mai mult incurca, sau prin postarea de aberatii juridice.
Principiul a fost : nu conteaza ca scrii prostii sau nonsensuri, conteaza sa scrii (sau cate sa scrii) si sa aduni mesaje !!

Nu vi se pare un piculet ciudat ca locul 3, de fapt castigatoarea locului 3 nu este jurista ?
CE fel de raspunsuri corecte credeti ca a dat aceasta la intrebarile justitiabilor sau ale colegilor juristi? (IMi pare rau Georgeta ca ma folosesc de tine ca sa demostrez un punct de vedere)
Cred ca scopul ascuns al concursului nu a fost atins. Adica adunarea de mesaje de calitate si scaderea topicurilor fara raspunsuri pertinente si argumentate.

Daca vreti sa faceti un concurs corect atunci la sfarsitul saptamanii, moderatorii sa ia la control mesajele castigatorilor si sa le indeparteze pe acelea care nu transmit mai nimic. Si apoi sa se afiseze topul final.
Asa ar fi corect ! Bineinteles, moderatorii sa fie juristi.

Pana la indreptarea erorilor acestui concurs, eu refuz sa accept premiile dvs. pt. locul patru (care si asa sunt identice cu cele de pe locurile 2 si 3).

Ba mai bine, va rog sa trimiteti premiile locului castigat de mine ... lui Lucaks (castigatorul locului 5) caci sunt convins ca acesta nu a "trisat" in lupta de adunare a pseudo-mesajelor juridice!

In continuare cu stima,
GavriL
As fi de acord cu tine, (asta pentru ca m-ai dat de exemplu), daca acest concurs s-ar numi "cel mai bun jurist". Concursul nu este intre juristi, nu este concurs de competente, ci intre membrii forumului, deci juristi si clienti laolalta.

Deci nu se refera la gradul de pregatire al cuiva (care desigur ca este incontestabil) ci la un anumit coeficient de activitate pe forum.
Acest concurs se vrea a fi un concurs publicitar si stimulativ totodata, (in folosul promovarii site-ului si a juristilor care activeaza pe forum. Trebuie sa spun ca am remarcat pe acest site existenta catorva persoane de mare valoare si cu un viitor frumos. Datorita acestor persoane si datorita premiului, de ce nu?, fac reclama forumului.

Scopul meu nu a fost sa ma clasez pe vreun loc, dar nici nu pot spune ca nu am fost placut surprinsa cand am fost instiintata ca voi primi un premiu.
Asta mi-a dat impresia unui forum stabil, serios, corect si de viitor.

De mai de multa vreme incepusem sa recomand site-ul si cunostintelor mele, cu atat mai mult acum .

Sa auzim de bine, Georgeta
Desi parerea mea conteaza mai putin, ar suna bine remarca lui Gavril:

" scaderea topicurilor fara raspunsuri pertinente si argumentate, si sa
sa nu se numere mesajele care nu transmit mai nimic."

Dar, concursul este totusi o tehnica f. buna de publicitate, si nimeni nu poate sa faca voluntar o astfel de contabilitate. Ar fi o munca de Sisif.
In schimb raspunsurile de genul celor mentionate mai sus, ar putea atrage sau indeparta potentialii clienti. Cei care ar dori sa castige colaborari/ clienti, (nu sa-i piarda), singuri si in propriul interes, s-ar putea abtine sa emita comentarii fara sens.

Sa auzim numai de bine, Georgeta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pareri concurs avocatnet.ro Gavril Gavril Am postat mesajul asta si la concursuri, insa ma vad nevoit sa fac un topic la aceasta chestiune, mai ales ca se incadreaza mult mai bine la aceasta sectiuni. ... (vezi toată discuția)
premiile concursului din perioada 12 - 19.11.2007 Admin Admin Premiile se acorda utilizatorilor care au cele mai multe mesaje postate in forum, la sfarsitul acestei perioade (ora 00.00 a zilei de duminica, 19 noiembrie ... (vezi toată discuția)
E drept? aez aez din septembrie a.c. am mutat copilul la o scoala particulara din Bucuresti.Am intrebat de carnetul cu alocatia de stat pentru copil si mi-au raspuns ca nu mai ... (vezi toată discuția)