avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... DOSAR DE DAUNA CARPATICA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

DOSAR DE DAUNA CARPATICA

Afara era polei, ningea, viscolea si eu ma deplasam incet cu microbuzul de transport persoane regulamentar pe banda mea de mers. O masina care venea din fata a ocolit o groapa pina cu apa, de fapt ghetari si a intrat pe contrasens. Eu am tras de volan brusc stanga , am intrat in derapaj si am ajuns intr-un sant, cu masina rasturnata pe o parte.
Celalalt conducator auto, s-a speriat , a oprit si a mers la politie .
a venit politia, a constatat accidentul, a faut PV de contraventie pentru celalalt conducator auto,( Soferul si-a recunoscut fapta) l-a testat cu fiola(nu era baut),mi-a dat asigurarea RCA si ne-a trimis la firma de asigurari ( Carpatica in cazul nostru).
Acest lucru s-a intamplat in 06.02.2010. Nici pana astazi nu a venit nu stiu ce aviz de la Sibiu (05.03.2010).
Asigurarea celuilalt este facuta in data de 04.10.2009, deci se aplica ordinul csa 20/2008.
In ce termen de la deschiderea dosarului de dauna se face cererea de despagubire.?
Ce aviz trebuie sa vina in termen de trei luni spun ei?
Nu mi-au trimis nimic scris ca vor sa mai faca investigatii?
Dupa 3 saptamani au venit sa faca poze la fata locului?
Imi tot repeta ca trebuie sa merg la un servis agreat de ei, eu vreau sa merg la reprezentanta, masina mea este fabricatie 2008, si fac transport persoane, cum sa merg la orice service de doi lei?
V a rog ajutati-ma. Nu am bani sa o fac , masina fiind avariata rau iar la judecata nu pot sa astept luni intregi.
Cel mai recent răspuns: ContSters155088 , utilizator 11:19, 8 August 2010
si eu sunt una din pagubitii carpatica. nu vreau sa intru aici in detalii, pentru ca iar o sa ma enervez. voiam doar sa va spun ca exista o organizatie care incearca sa adune cat mai multe adeziuni pentru suspendarea licentei celor de la carpatica. ii gasiti aici [ link extern ] !
Am rezolvat problema cu Carpatica Asig. M-am dus la Carpatica Asig. sa-mi retrag dosarul de dauna. Repar masina pe CASCO. Firma unde am CASCO ii da in judecata pe cei de la Carpatica Asig. si isi recupereaza banii.
Cel de la Carpatica Asig imi pune o intrebare de 2 bani:"Stiti pe ce bani va reparati masina?". Raspunsul meu:"Pe banii vostri. Atunci, de ce va bateti joc de oameni?"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc carpatica asig s.a angelo1983 angelo1983 18/11/2010 in timp ce ma deplasam pe o strada ,cu drum cu prioritate am fost lovit de un sofer care nu s-a asigurat,el avand cedeaza,fapt pe care l-a si ... (vezi toată discuția)
Asigurari carpatica Emeraldu Emeraldu Buna ziua. In urma cu aproximativ o luna jumatate am avut un accident auto. Proprietarul autoturismului care m-a accidentat, si-a recunoscut vina astfel ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna neplatit de 6luni geaglesmerles geaglesmerles buna ziua. in urma cu aproximativ 6 luni am fost implicat intr-un eveniment rutier unde eu sunt pagubitul.cel vinovat de producerea accidentului avea masina ... (vezi toată discuția)