Buna ziua,
va rog mult ajutati-ma si pe mine in urmatoarea problema. incerc sa fac si eu D101 si cand vreau sa aleg tipul impozitului platit PJ -103 nu ma lasa.imi da posibilitatea de a alege doar impozit profit pers juridice(banci comerciale)-102.
multumesc!
Sau probabil nu ati completat unde trebuie informatiile despre impozitul pe profit, daca sunteti SC trebuie sa completati datele punctul C. Date privind definitivarea impozitului, subpunctul II., contribuabili prevazuti la art. 34, al.1, lit.b....
la I. completeaza doar institutiile financiar-bancare...
multumesc mult pt raspuns
da, eu am completat la C I, sunt SC si acum am completat la CII si e ok dar totusi mai am o nelamurire si va rog mult sa ma ajutati: tot anul 2009 am fost doar pe pierdere. la forfetar ma incadrez la 8600 deci 5733 recalculat (1mai-31dec)
rd.3=3583(1433+2150)
rd.4=2150
rd.5=5733
rd9=2150
rd11=2150
rd12=3583
rd13.2=3583
este bine???
multumesc din suflet pt rabdare!
la rd. 3 de ce ati completat, daca apasati pe butonul galben cu smenul ? din declaratie, veti vedea ca acolo completeaza doar cei care au avut profit real la trim I-III anul 2009...in rest mi-e ft greu sa va zic daca e ok, daca nu am documentele contabile la dispozitie...
cititi ce scrie la explicatii daca apasati pe butoanele galbene cu semnul intrebarii...