avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical contra disponibilizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical contra disponibilizare

buna,din nou!am fost anstiintata verbal ca locul meu de munca se va desfiinta din data de 1april anca nu am primit actele pentru reziliere,treaba este ca eu am lucrat aici 8 luni,deci daca ma da afara nu pot sa iau nici macar somaj,dar nu asta este problema grava,mai grav este ca eu am nevoie de locul asta de munca deoarece sant bolnava si astept sa mi se aprobe dosarul pentru anceperea tratamentului(care este foarte scump)si eu nu ami permit sa al platesc si nici sal pierd.an cazul asta ce s-ar antampla daca eu ami iau concediu medical anainte sa-mi trimita actele pt reziliere?B-)
Cel mai recent răspuns: ContSters132982 , utilizator 11:28, 7 Martie 2010
In timpul concediului medical nu vi se poate desface contractul individual de munca.
dupa instiintarea angajatorului verbala inseamna ca perioada dvs de preaviz este 4.03- 31.03.2010. O notificare scrisa nu v-a inmanat? Ce trebuie sa stiti este ca, zilele de concediu medical va suspenda perioada de preaviz.
=D> m-au anstiintat doar verbalnu am primit nimic scris,au spus ca or sa-mi trimita pe la jumatatea luniiX-( deci daca ami iau concediu pot sa i mai pacalesc cateva luni=D>oricum saptamana viitoare trb sami iau concediu sa gac o biopsie.
Daca spuneti ca stati prost cu sanatatea si nu mai puteti continua munca, medicii pot decide pensionarea dvs. pe caz de boala.

Va urez toate cele bune si in primul rand sa va insanatositi!
instiintarea verbala nu are valoare,angajatorul trebuie sa va instiinteze in scris si sa semnati ca ati luat la cunostinta.trebuie sa va dea un preaviz de 20 zile calendaristice daca va concediaza +min un salariu compensator.Pe perioada medicalului preavizul este suspendat si se reia in momentul in care dumneavoastra va intoarceti la munca.
Multa sanatate

Alte discuții în legătură

Care este perioada maxima de concediu medical in timpul somajului? aloaurica aloaurica in somaj de o luna,acum sunt in concediu medical.Care este perioada maxima de concediu medical in timpul somajului.Somajul este cu durata de 1 an. (vezi toată discuția)
Concediu medical nick100 nick100 Cat poate sa stea un civil in concediu medical? (vezi toată discuția)
Concediu medical andrev andrev daca am avut concediu medical 183 de zile anul trecut (pana la sfarsitul lunii iulie), dupa cat timp mai am dreptul sa beneficiez de alt concediu medical?la sf ... (vezi toată discuția)