buna,din nou!am fost anstiintata verbal ca locul meu de munca se va desfiinta din data de 1april anca nu am primit actele pentru reziliere,treaba este ca eu am lucrat aici 8 luni,deci daca ma da afara nu pot sa iau nici macar somaj,dar nu asta este problema grava,mai grav este ca eu am nevoie de locul asta de munca deoarece sant bolnava si astept sa mi se aprobe dosarul pentru anceperea tratamentului(care este foarte scump)si eu nu ami permit sa al platesc si nici sal pierd.an cazul asta ce s-ar antampla daca eu ami iau concediu medical anainte sa-mi trimita actele pt reziliere?B-)
dupa instiintarea angajatorului verbala inseamna ca perioada dvs de preaviz este 4.03- 31.03.2010. O notificare scrisa nu v-a inmanat? Ce trebuie sa stiti este ca, zilele de concediu medical va suspenda perioada de preaviz.
=D> m-au anstiintat doar verbalnu am primit nimic scris,au spus ca or sa-mi trimita pe la jumatatea luniiX-( deci daca ami iau concediu pot sa i mai pacalesc cateva luni=D>oricum saptamana viitoare trb sami iau concediu sa gac o biopsie.
instiintarea verbala nu are valoare,angajatorul trebuie sa va instiinteze in scris si sa semnati ca ati luat la cunostinta.trebuie sa va dea un preaviz de 20 zile calendaristice daca va concediaza +min un salariu compensator.Pe perioada medicalului preavizul este suspendat si se reia in momentul in care dumneavoastra va intoarceti la munca.
Multa sanatate
Concediu medical
andrev
daca am avut concediu medical 183 de zile anul trecut (pana la sfarsitul lunii iulie), dupa cat timp mai am dreptul sa beneficiez de alt concediu medical?la sf ... (vezi toată discuția)