avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pentru cresterea copilului

Buna ziua,
As dorii sa va adresez si eu o intrebare.
In data de 17.08.2009 am incetat contractul de munca la firma unde lucram.Cu data de 16.09.2009 am intrat in somaj un an de zile.Acum sunt insarcinata si data la care ar trebui sanas este 26 septembrie 2010. Pot beneficia de indemnizatia de crestre a copilului? Trebuie sa mai bag o luna sau 2 cartea de munca undeva sau pot lua concediu medicat cat sunt in somaj.
Astept raspunsul dumneavoastra.
Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: mariorica , utilizator 16:24, 9 Martie 2010
1. Puteti prelungi somajul cu concediu medical. Perioada de somaj se suspenda si se reia, de unde a ramas, la expirarea concediului medica.
2. Tot din somaj puteti sa intrati si in concediu de maternitate si in CCC pana la 2 ani.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida fara concediu de maternitate beredenisa beredenisa Buna ziua sunt gravida si sunt salariata dar imi expira contractul de munca. Doresc sa ma angajez la o firma sa am continuitate urmez ca in septembrie sa nasc ... (vezi toată discuția)
Viitoare mamica miki_mariana miki_mariana Buna ziua.momentan sunt in somaj din decembrie in luna asta mai bine zis saptamana ce vine o sa intru in prenatal,intrebarile sunt asa: 1pe luna lui ... (vezi toată discuția)
Concediu pt ingrijirea copilului iuliana2016 iuliana2016 Buna ziua, sunt in concediu pentru ingrijirea copilului nr.1 care va expira in 16.06.2016 (copilul facand 2 ani) ultima luna isi va lua tatal concediu,in ... (vezi toată discuția)