Am divortat in 2007,din casatorie am un baiat in varsta de 12 ani care mi-a fost incredintat.Tatal a parasit Romania fara a-si declara actualul domiciliu pentru a nu putea fi gasit.In 2009 am deschis proces pt majorare pensie alimentare,vechea hotarare stabilise 120 ron,pentru ca nu stiu unde locuieste si care sunt veniturile lui la oara actuala,instanta a luat in considerare pt pensie salariul minim pe economie din Romania.Ultima resedinta fiind declarata in Spania.Cert este ca la ora actuala el nu este in Romania .Cum pot afla unde locuieste si care sunt veniturile lui actuale?L-am dat in judecata pt abandon de familie,dar politia a spun ca nu e treaba lor sa_l caute,deci nici pe aceasta cale nu am facut nimic.Va multumesc.
Incercati prin ambasada sau prin consulat. Nu cred ca veti putea afla ceva despre veniturile lui mai ales ca s-ar putea ca el sa lucreze fara contract de munca.Solutia instantei, in lipsa probelor pe care trebuia sa le faceti cu privire la venituri, este legala in opinia mea.