avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Adunare caini comunitari
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Adunare caini comunitari

Ce norme legislative trebuie sa aiba in vedere echipa care aduna cainii comunitari? Trebuie un reprezentant de la un ONG sa fie prezent? Poate sa le adune si o firma dintr-un alt judet? Se pot eutanasia daca nu ii revendica nimeni?
1-Rugam respectati regulamentul forumului ,nu postati consecutiv mesaje identice
2-Norme DSV,reprezentant ONG
Conform norme europene nu mai este permisa eutanasierea
Nu am stiut care este locul potrivit pt. a posta m,esajul. Incepand de azi vin hingherii in oraselul nostru si voiam sa stiu daca sunt in legalitate sau pot chema politia. Este prezent un tehnician veterinar de la primarie si o firma de "deratizare si dezinfectie din" dintr-un alt judet. Cainii sunt trancjilizati si dispar.
Politia are obligatia sa se implice ,mai ales ca exista legea protectiei animalelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referendum pentru maidanezi CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Romania...o tara inapoiata...o tara care datorita furaciunilor din partea tuturor celor care au luat bani pentru a se ocupa de problema cainilor nu au fost in ... (vezi toată discuția)
Cum se va putea evita aplicarii legii pentru eutanasierea cainilor fara stapan CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Legea va putea fi foarte mult intaziata in conditiile in care se vor face cereri de adoptie. Apoi cel care a facut poate renunta la adoptie si sa faca cererea ... (vezi toată discuția)
Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)