Am o masina Dacia cumparata de 3 ani. Am cumparat-o radiata, de la o firma, cu factura, cu carte de identitate, dar in loc de certificat de inmatriculare avea certificat de radiere. Ptr. ca trebuiau investiti multi bani in ea n-am mai reparat-o ca s-o inmatriculez. Acum as vrea s-o duc la casare in programul rabla, dar o persoana din centru de casare mi-a spus ca daca nu am certificatul de inmatriculare nu-mi primeste masina. Nu cunosc normele de aplicare a legii, ca sa stiu daca exista vre-o solutie de rezolvare. Va multumesc!
Da, trebuie sa aveti si talonul.
Acum, ca sa puteti beneficia de program, trebuie sa parcurgeti urmatoarele etape:
- sa obtineti talonul (certificatul de inmatriculare) de la politie ( va spun cei de acolo ce acte sunt necesare, trebuie inregistrata masina si la fisc);
- cu toate actele in regula ( cartea de identitate, certificatul de inmatriculare si buletinul dvs.) predati masina la Remat, de unde va elibereaza Anexa certificat de distrugere si o Adeverinta de distrugere ( de aceasta din urma nu o sa aveti nevoie) si voucher-ul de 3.800 lei;
- legalizati la notar copiile talonului si Anexei certificat de distrugere;
- mergeti la fisc si politie si radiati masina;
- puteti folosi/vinde voucher-ul impreuna cu actele legalizate de mai sus+certif. de radiere de la politie.
Succes!
Mostenire masina
Corina6
Am mostenit o masina veche de 23 de ani de la tatal meu pe 5 decembrie 2016, cu care nu se poate circula . Ma intereseaza ce acte imi trebuie pentru a o da ... (vezi toată discuția)