avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... pensiune turistica
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

pensiune turistica

acum 4 ani in comuna saes jud sibiu am vrut sa construiesc o pensiune turistica.Planul meu era sa inchei contracte cu grup operator pentru maxim 8 persoane pensiunea avind doar atita loc de cazare.
Din lipsa de fonduri am incetinit lucrarile.Doresc sa stiu daca pot beneficia de fonduri nerambursabile FEADR masura 313.Doresc sa stiu daca investitia care am facut-o se ia in considerare ca paruicipare a mea tinind cont ca pensiunea propriuzisa e aproape in totalitate finalizata.Suma care as dori sa o accesez este de maxim 30000eur bani cu care as dori sa termin pensiunea sa fac o piscina si sa cumpar animale de agrement.

Multumesc anticipat
.
Cel mai recent răspuns: cipri_h , utilizator 22:01, 22 Aprilie 2010
Contributia in natura nu se cuantifica niciodata drept contributie proprie. In categoria
"in natura" intra terenul, constructii, orice alte ahizitii realizate anterior proiectului.

Accesarea de fonduri nerambursabile aduce anumite costuri. Suma dorita e destul de mica si proiectul se afla la limita de rentabilitate, atat pentru dvs., cat si pentru un eventual consultant.
Am fost intr-o situatie asemanatoare. Bineinteles ca ceea ce ati construit are valoare mai ales constructia daca este aproape gata. Axati- va pe finalizarea construciei,pe dotari si lasati piscina mai tarziu caci impune cheltuieli de intretinere f. mari si clientii sunt f. putini. Axati-va pe dotari interioare pentru confortul turistilor.
Daca nu reusiti sa obtineti fonduri europene nerambursabile adresati-va CEC-lui si precis vor gasi o solutie viabila cu dobanda mica.
Puteti accesa fonduri nerambursabile pe masura 313 din PNDR.
Piscina poate fii cheltuiala eligibila
Pentru mai multe detalii accesati www.apdrp.ro si descarcati ghidul solicitantului pe masura 313, sau va puteti adresa la Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit Sibiu Str.Someşului 49, Sibiu, judetul Sibiu Tel.: + 40 (269) 232287
Fax: + 40 (269) 232613
Multa bafta
Ultima modificare: Joi, 22 Aprilie 2010
cipri_h, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru modernizare pensiune alexandra carabelea alexandra carabelea Familia mea este proprietara unei pensiuni de 2 margarete cu noua camere in Busteni. Putem obtine fonduri nerambursabile pentru modernizarea pensiunii si ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei pensiuni ruxandra-daniela20 ruxandra-daniela20 Buna seara, Sunt masterand la Facultatea de management turistic si comercial- profil Administrarea afacerilor, am 25 de ani, sunt proaspat casatorita si am si ... (vezi toată discuția)