avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declaratie CAS febr 2010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declaratie CAS febr 2010

Buna ziua!
Ce stiti de declaratia de CAS a lunii februarie?
Se pare ca a suferit schimbari, dar apare numai anuntul acesta pe site-ul Casei de Pensii, nu si noul program...
Iata....:

NOU! Incepand cu raportarea aferenta lunii februarie 2010, se modifica programele privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata catre bugetul asigurarilor sociale de stat, în scopul introducerii modificarilor stipulate in OUG nr.4 2010

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: P.Daniela , utilizator 10:52, 9 Martie 2010
[ link extern ]

Program pentru intocmirea declaratiei lunare privind contributia la bugetul asigurarilor sociale de stat, incepand cu declaratiile pt. luna ianuarie 2010 (ver. 10.01). Aplicatia este compatibila cu toate versiunile anterioare si poate fi utilizata pentru a genera declaratii rectificative incepand cu luna aprilie 2001.

Pentru declaratiile aferente lunii ianuarie 2010 folositi ultima versiune a programului, urmand linkurile de mai jos.

Programul corespunde si modificarilor stipulate in OUG 28/2009 si OUG 91/2007 pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul protectiei sociale si in Ordinul 1019/2007 al Ministrului muncii, familiei si egalitatii de sanse pentru modificarea Normelor de aplicare a prevederilor Legii nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, cu modificarile si completarile ulterioare.

Programul permite tiparirea declaratiei precum si salvarea pe disketa a fisierelor care trebuie predate la Casa de Pensii.
Pentru a descarca noul program informatic pentru generarea declaratiilor direct de pe serverul CNPAS folositi legaturile de mai jos.

Kituri de instalare:
Nota: Programele pentru angajatori de mai jos sunt pentru raportari incepand cu luna martie 2009.
• Program pentru angajatori pentru generarea declaratiilor nominale V10.01 (versiune publicata pe 02/02/2010)
• acelasi program, de pe serverul Casei de Pensii a Muncipiului Bucuresti)

Atentie: daca serverul Casei Nationale de Pensii nu functioneaza (ceea ce se intampla destul de des!), incercati al doilea link, la fisierul de pe serverul Casei de Pensii a Muncipiului Bucuresti.
Va multumesc pentru raspunsul prompt!
Dar, eu nu am inteles de ce stirea asta pe site-ul casei de pensii.....
"NOU! Incepand cu raportarea aferenta lunii februarie 2010, se modifica programele privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata catre bugetul asigurarilor sociale de stat, în scopul introducerii modificarilor stipulate in OUG nr.4 2010"
#-o
Sa aveti zile frumoase fara zapada!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu ºtiu ce înseamnã menþiunile din adeverinþa cu stagii de cotizare sandry 86 sandry 86 Buna seara. Vineri am riducat de la Casa de Pensii o adeverinta cu stagiile de cotizare. La tipul de asigurare am multe luni: -OUG 28/09 -OUG ... (vezi toată discuția)
Declaratia de somaj - de la 01.01.2006 fseicaru fseicaru Dragi contribuabili, prin natura job-ului meu, ma ocup de noutati de genul asta. m-am gandit ca v-ar putea fi de folos. lectura placuta #-o Ministrul ... (vezi toată discuția)
Declaratia de somaj - de la 01.01.2006 fseicaru fseicaru Dragi contribuabili, prin natura job-ului meu, ma ocup de noutati de genul asta. m-am gandit ca v-ar putea fi de folos. lectura placuta #-o Ministrul ... (vezi toată discuția)