avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii AFM
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii AFM

Imi spuneti ca ambalajele din lemn introduse pe piata se poate preda prin contract pentru persoane fizice sau juridica, utilizat ca lemn de foc?
Cel mai recent răspuns: eszterix , utilizator 12:07, 12 Martie 2010
Fiti mai clar . Cum ati dobandit ambalajele?
Buna. Am ambalaje de lemn puse pe piata prin import. Daca colectam aceste ambalajele trebuie sa platim. Intrebarea mea a fost, daca aceste ambalaje pot fi predate la persoane fizice in forma de lemn de foc sau numai persoanelor juridice autorizate pentru colectare si reciclare? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportare ambalaje muraruana muraruana Buna ziua. As dori sa va intreb daca noi importam marfa ambalata in paleti de lemn trebuie sa dam paletii mai departe spre valorificare la un operator ... (vezi toată discuția)
Fondul de mediu DIANAelena2016 DIANAelena2016 [b]Referitor la ambalajele puse pe piata , mai exact a ambalajelor de lemn ( paleti ):[/b] - daca nu se mai folosesc sau devin deseu pot fi predati/vanduti ... (vezi toată discuția)
Declaratie fond mediu -ambalaje reutilizabile ytrewq ytrewq In Declaraţia privind obligaţiile la Fondul pentru mediu, la capitolul III se declara ambalajele introduse pentru prima data pe piata interna. In cazul ... (vezi toată discuția)