Buna ziua. Eu si sora mea am dobandit un teren de la mama si bunica noastra prin act de donatie in anul 2009. Acum in 2010 noi am vrea sa-l vindem. In ce conditii putem vinde. Mentionez ca mama si bunica traiesc.
In acest caz, inteleg ca nu am nevoie de semnatura donatorilor ( mama si bunica)?
si actul de donatie se comporta ca un act de proprietate adica dvs. si sora sunteti acum proprietarii si puteti face ce doriti cu acel teren. si eu am primit prin act de donatie o proprietate si acum normal ca pot face ce doresc cu acesta fara a intreba pe nimeni de nimic, implicit cel care mi-a facut donatia (adica tot o ruda), asadar nu aveti nevoie de semnatura nici a mamei nici a bunicii ci doar a sorei. iar restul se rezolva la notar intre dvs. si cumparator unde veti afla si mai multe detalii despre o eventuala vanzare.
multa bafta!
Uzucapiune
droxi1
buna ziua!As dori si eu un sfat in urmatoarea problema : bunica si sora ei au cumparat impreuna un teren in 1950. In 1956 bunicii si-au construit casa ,aut.de ... (vezi toată discuția)