avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general impozite pe poker online?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

impozite pe poker online?

incerc sa aflu daca la noi se impoziteaza banii castigati la poker pe internet, mai precis pe situri de poker aflate in alte tari. adica daca eu joc din romania si castig bani fara sa platesc vreun impozit tarii in care se afla situl respectiv, trebuie sa platesc ceva cand aduc banii in tara? nu sunt sigur ca pokerul este considerat ''joc de noroc'' 100% si nu stiu daca se aplica taxele normale pentru pariuri si alte astfel de activitati( si oricum dupa cum am spus impozitul pe castig nu poate fi retinut la sursa cum fac agentiile locale de pariuri in romania). va multumesc foarte foarte mult.

edit: am postat si aici pentru ca nu stiu exact unde sa intreb.
Ultima modificare: Joi, 21 Decembrie 2006
adi80, utilizator
Cel mai recent răspuns: Maiglo , utilizator 20:56, 22 Decembrie 2006
Din cate stiu eu orice tip de venit/castig se impoziteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite pe poker online? adi80 adi80 incerc sa aflu daca la noi se impoziteaza banii castigati la poker pe internet, mai precis pe situri de poker aflate in alte tari. adica daca eu joc din ... (vezi toată discuția)
Licenta pentru jocuri de noroc online marusso marusso Buna seara, In primul rand as vrea sa-mi cer scuze anticipat daca am postat in alta sectiune, m-am uitat printre forumuri si aceasta mi sa parut cea mai ... (vezi toată discuția)
Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)