avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cass pentru pensionarii MAI
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cass pentru pensionarii MAI

este normal ca pensionarii MAI sa plateasca CASS din moment ce legea 360 prevede ca acestia se bucura de asistenta medicala gratuita? ART. 38

(1) Poliţistul pensionat şi soţia/soţul acestuia au dreptul gratuit la asistenţă medicală şi medicamente, în cadrul sistemului de asigurări de sănătate specific apărării, ordinii publice, siguranţei naţionale şi autorităţii judecătoreşti, şi au acces la casele de odihnă, sanatoriile, bazele sportive şi alte spaţii pentru odihnă şi agrement, care aparţin sau sunt în administrarea Ministerului Administraţiei şi Internelor.

(2) Poliţistul pensionat şi soţul/soţia acestuia, care au acces la casele de odihnă, sanatoriile, bazele sportive şi alte spaţii pentru odihnă şi agrement care aparţin sau sunt în administrarea Ministerului Administraţiei şi Internelor, beneficiază de înlesniri stabilite prin ordin al ministrului administraţiei şi internelor.

Alte discuții în legătură

Beneficiari asigurare medicala pfapfa pfapfa Buna ziua, Am un caz in familie: o persoana a suferit un accident si necesita operatie cu spitalizare. Persoana respectiva nu este asigurata medical, ... (vezi toată discuția)
Dispozitia privind impozite agricole pentru veteranii de razboi ratio ratio Mama mea este veterana de razboi. Pîna anul acesta stia ca este scutita de impozite agricole (extra-/intravilan). M-ar interesa sa stiu care sînt dispozitile ... (vezi toată discuția)
Contestatie la un raspuns a unei cereri/petitie adresata angajatorului catalina.p catalina.p Sunt functionar public cu statut special la o unitate a Administratiei Nationale a Penitenciarelor si mi se aplica legea Nr. 293 din 28 iunie 2004 privind ... (vezi toată discuția)