avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce trebuie sa faca POLITIA?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce trebuie sa faca POLITIA?

Buna seara! Ce obligatii au politistii la deplasarea in teren in urma unui apel la 112?
(altercatie)
sa restabileasca ordinea de drept
as dori sa aflu ce acte intcmesc ? multumesc!
~ Conținut șters la cerere ~
Raport de constatare si de regula ,cand se impune si PV contraventie
Multumesc de raspunsuri! Aceste documente pot fi vazute de persoanele care au fost implicate?
Cum? Va multumesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alte discuții în legătură

Incident si politisti incompetenti c_mircea c_mircea La un moment dat, un individ a incercat sa ma calce cu autoturismul sau. Drept urmare, am sunat la 112 si am cerut ajutor. Echipajul de politie care s-a ... (vezi toată discuția)
Atributii legale politie ordine publica/competenta mary6 mary6 1.- Intra in competenta politistului de ordine publica,organ de cercetare politie judiciara sa constate,sa incheie acte,sa dispuna sanctiuni penale privind ... (vezi toată discuția)
Oprire in trafic de politist - legalitate control acte si auto Sofervv Sofervv Buna seara! In seara aceasta am fost oprit de un domn politist care nu era de la politia rutiera si mi-a cerut actele si sa controleze prin masina. As vrea sa ... (vezi toată discuția)