avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ACTE NECESARE DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ACTE NECESARE DIVORT

Buna ziua,

sunt casatorita din aug 2008,si am hotarat de comun acord sa divortam. As vrea sa stiu ce acte sunt necesare: eu am citit de copie buletin,cert de nastere si cert de casatorie+taxele judiciare si de timbru. Ceea ce ma nelamureste pe mine,este ca am citit ca mi-ar trebui o adeverinta de la munca pentru stabilirea cuantumului taxei judiciare??

va multumesc anticipat pt raspuns
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 23:55, 9 Martie 2010
nu va trebuie ca e taxa fixa acum depinde de tipul de divort. in functie de el difera taxa.
nu ati precizat daca aveti sau nu copii.. daca nu aveti, doar certificatulde casatorie in original va trebuie si taxa de timbru (care e in cuantum fix) si timbru judiciar , plus cererea de divort..
Taxa judiciara pentru divort este fixa si este in suma de 39 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pt divort Onutza27 Onutza27 Ce acte am nevoi pt a intenta divortul? multumesc anticipat pt raspunsuri (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru divort? laura28 laura28 Buna ziua, Sunt casatorita de un an , si vreau sa divortez . Nu dispun de bugetul necesar pentru a platii un avocat asa ca am nevoie de ajutor deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Acte necesare depunerii actiunii de divort INFORMAT INFORMAT Va rog as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru depunerea unei actiuni de divort. Multumesc. (vezi toată discuția)