Am inceput un proces pe dreptul munci de ceva timp, iar acum ma trezesc cu modificari retroactive a functiei COR in registru de evidenta al salariatilor la nivel de unitate este normal acest lucru si legal ?
Mentionez ca in momentul in care am inceput actiunea in instanta in acest registru aveam alt cod COR
Care este baza legala a acestei modificari daca nu exista act aditional, contract individual de munca ? ce sa fac in acest caz ?
De asta este recomnadat sa fiti asistat de aparator....va trebui sa produceti contraprobe ca sa aveti castig de cauza, deoarece altfel sunt luate de bune astea...iar declaratiile dvs. fara probe nu pot fi luate i seama
Daca dvs detineti probe (contract individual de munca) care atesta functia pe care ati detinut-o atunci aceste probe trebuie inaintate justitiei ptr a demonstra adevarul declaratiilor dvs.
Am urmatoarele acte dupa cum urmeaza :
- actul aditional in care este mentionata functia COR, functie care este de dinainte de a o modifica ei in registru de evidenta al salariatilor
- fisa de post care este una pe studi superioare, iar functia din registru care este acum sunt necesare studi medi
- Mai am un print screen cu informatiile care erau inaintea modificari realizata de ei
Credeti ca sunt bune aceste probe
In litigiile de muncca sarcina probei apartine angajatorului.Prin urmare, ca sa puteti produce probe nerecunoscute de angajator e necesar de mai mult decat propriile acte....
Dosarul salariatului
user007
sunt un pic in ceata cu privire la documentele necesare la dosarul angajatului; Pe langa fisa medicala, copie CI, copie documente studii, contractul de munca, ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean ue
laura63
Cum putem angaja un cetatean UE. Este nevoie de certificat de inregistrare? Ce alte documente trebuie pentru angajare.
Sunt recunoscute in Romania diplomele ... (vezi toată discuția)