avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... vreau sa deschid un magazin mixt
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

vreau sa deschid un magazin mixt

buna ziua
va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii daca puteti. as dori sa infiintez o ii sau if (in mediu rural) - sa deschid un magazin mixt pentru produse alimentare, produse de uz gospodaresc, mercerie, metalo-chimice, etc ce cod caen trebue sa am si ce autorizatii trebue sa obtin. mentionez ca am diploma de bacalaureat si un curs de 1an de surori de crucea rosie printre obiectele de studiu fiind si "notiuni generale de igiena, epidemiologie, prevenirea bolilor infectioase" . credeti ca mai este nevoie si de ale cursuri suplimentare? daca imi puteti spune si cam care sunt costurile infiintarii unei astfel de afacere orice fel de informatii imi puteti da sun binevenite.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: janapress , utilizator 11:12, 11 Martie 2010
coduri caen ptr magazin mixt:
4711 com cu am in mag nespecializate cu vanzare pred de prod. alim bauturi si tutun
4719 com cu am in mag nespec. cu vanzare pred de prod nealim.(mag mixte)
4721com cu fructe si legume
4722 com cu carne
4723 com cu peste
4724 com cu paine
4725 com cu bauturi
4726com cu tigari
4729 com prod lactate si oua
4751 com cu textile
4754 com cu aparatura casnica
4759 art de iluminat si de uz goospodaresc
4765 com cu jucarii
4775 com cu prodcosmetice
Taxele sunt in jur de 300 lei, trebuie un curs de igiena dar nu mai vechi de 3 ani ptr pfa, titularul ii, sau reprez. if.
Contabilitatea se tine in partita simpla doar un registrul de incasari si plati.
La inceputul activitatii trebuie sa va faceti stampila, registrul unic de control pe sediu si punct de lucru daca aveti, iar la finante o decizie de impunere anticipata si sa achiati taxa respectiva.
multumesc pentru promptitudine. totusi mai am o nelamurire am voie sa am atatea coduri caen pe o singura autorizatie de functionare ca intreprindere familiala sau ca intreprindere individuala? aveam impresia ca doar un singur cod caen este permis. daca ati putea sa imi spuneti si prevedera legala unde este specificat acest lucru
Ultima modificare: Joi, 11 Martie 2010
janapress, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intr-un sediu secundar deschis recent pentru magazin si bar,pot incepe activitatea numai cu barul? ContSters330987 ContSters330987 Am un SRL si am obtinut certificatul de inregistrare mentiuni de la orc pentru infiintarea unui sediu secundar la tara pentru magazin si bar separat, sau ... (vezi toată discuția)
intr-un sediu secundar deschis recent pentru magazin si bar,pot incepe activitatea numai cu barul? ContSters330987 ContSters330987 Am un SRL si am obtinut certificatul de inregistrare mentiuni de la orc pentru infiintarea unui sediu secundar la tara pentru magazin si bar separat, sau ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)