avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma contabilitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma contabilitate

Vreau si eu sa stiu ce acte sunt necesare pentru a infiinta o firma de contabilitate
Cel mai recent răspuns: MirelaNiculai , utilizator 19:48, 31 Decembrie 2006
stiu ca este necesar ca asociatul sa fie contabil autorizat, in plus fata de ce se cere normal la registru pentru a infiinta o firma.
Actele necesare infiintarii sunt cele obisnuite ( dovada disponibilitatii denumirii firmei eliberate de ORC , Actul constitutiv, dovada depunerii capitalul social, copie dupa cartile de identitate ale asociatilor/ administratorilor, actul de sediu, specimen de semnatura petru administratori, declaratii tip pentru asociati/administratori, timbre judiciare 3 x 0,15 ron), la care se adauga dovada eliberata de CECAR privind inscrierea si autorizarea contabilului respectiv. Atentie: obiectul de activitate este unic 7412.
si diploma de studii si probabilavizul CECAR

stiu ca este necesar ca asociatul sa fie contabil autorizat, in plus fata de ce se cere normal la registru pentru a infiinta o firma.

si contabilul sau contabilii autorizati sa detine 50% + 1 din societate
Deci, tot trebuie diploma de studii:D

Alte discuții în legătură

Internet cafe alinasavin alinasavin Sunt conditii speciale ce trebuiesc indeplinite la deschiderea unui internet cafe? Ce autorizatii ar fi necesare? (vezi toată discuția)
Dorim infiintarea unui srl activitate servicii medicale (medic de familie). contafinfiscal@gmail.com contafinfiscal@gmail.com Buna ziua, Dorim infiintarea unui SRL avand ca activitate servicii medicale (medic de familie) .Care sunt documentele necesare infiintarii si autorizatiile ... (vezi toată discuția)
Cat mar putea costa ? stanbogdan23 stanbogdan23 Buna ziua, Am si eu o intrebare ' Tocmai am terminat facultatea si asi dori sa imi deschid o firma de paza si protectie si o scoala de specializare si ... (vezi toată discuția)