Buna ziua ! Vechiul proprietar a lasat datorii in jure de 10 mil 8 la gaz si cate 1 mil la apa si curent , eu trebuie sa preaiau contractele dar cei de la gaz , apa , curent toti mi-au spus ca pana nu achita fostul proprietarul datoria nu ma poate trece pe mine , sau sa ma trec si sa preiau datoriile lui (situatie inacceptabila ) Ce pot face in acest caz , au dreptul sa faca asta sau trebuie sa ma treaca pe mine si datoriile fostului proprietar sa le treaca lui ? Multumesc anticipat .
se intampla (treb sa va interesati inainte de a cumpara),eventual faceti o act in pretentii imotriva mostenitorilor acestuia sa va recuperati banii.consultati un av sa va ajute,bafta!
Este legal ca incheierea de contracte furnizare servicii sa se realizeze numai in cazul lipsei restantelor
Functie de conditiile asumate/negociate ,fie puteti conveni cu vanzatorul achitarea restantelor fie,pentru deblocare situatie achitati dvs si eventual ,ulterior introduceti actiune in instanta
Si daca las sa stea mult si bine pe numele lui , nu cred ca este lege care sa ma oblige sa platesc cheltuielile altuia, si platesc de la cat am inceput eu sa consum , se poate si asa ?
nu se poate , o sa va taie utilitatile
nu e prea morala abordarea lor,, va hartuiesc ptr ca nu au fost reziliate contractele vechi si de' oamenii isi vor banii
In modalitatea dvs de solutiomare ,aveti toate sansele ca dvs ,la un moment dat cand restantele vor atinge o anume valoare ,furnizorii de servicii sa va sisteze serviciile si sa desfasoare demesruri pentru recuperare restante
Abordarea autoritatilor se inscrie in cadrul legal,proprietar nou+contract nou