avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro PARERI DE LA SI DESPRE MEMBRI
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

PARERI DE LA SI DESPRE MEMBRI

Pentru a evita intepaturile din topicurle deschise, va rugam ca opiniile despre diversi membri ai forumului sa vi le exprimati in acest topic.
Mai exact, intrucat persoanele care apeleaza a acest forum cauta pareri ale unor specialisti si intrucat acestia nu trebuie sa fie nevoiti sa asiste la intepaturile membrilor, va rugam sa va exprimati in cadrul acestui topic nemultumirile despre membri sau diversele dispute pe care le aveti cu acestia.
Cel mai recent răspuns: doar_lara , utilizator 13:06, 5 Martie 2007



ne_niku(le) - Ma ierti, dar pe la noi pe la tara "nenica" se zice fratilor mai mari si vadand ca (pe bune) esti in top m-am gandit sa te intreb pe tine. Care-i smecheria asta cu ratigul? Cine voteaza, cum si de ce? Eu am luat site-ul asta ca fiind pe bune. Sa inteleg ca nu e cazul sa fii prea destept pe-aci ca se supara poporul? Pot sa am si limbaj de lemn juridic dar si la misto. Care-i mai potrivit?

Pana va raspunde ne_nicku,imi permit sa raspund eu la intrebaril.
Voteaza orice vizitator/membru al forumului,pe criterii doar de el cunoscute.Presupun ca se doreste ca prin acele voturi sa se vada in ce masura este apreciat fiecare user in parte.Chiar daca...e destul de usor de pacalit sistemul.:">
Cred ca e preferabil sa reusim sa gasim o cale de mijloc intre limbajul juridic de lemn si cel "la misto".
Da asa e.. ar trebui o cale de mijloc, asa ca cine o are... platim gras:))
Serios vorbind, nu trebuie abuzat nici de unul nici de altul. Cu cei de meseria iti permiti o intepatura "juridica", pe care ceilalti ar lua-o ca pe o ofensa pentru ca nu ar intelege-o.
Iar cu ratingul ... eu o iau ca pe o descarcare nervoasa:)) decat sa-l insulti sau calomniezi (ca tot s-au revigorat infractiunile astea) pe acela care te-nierveaza:P, mai bine ii mai dai un minus, ca doar e gratis:D
Eh,eu nu ma simt bine daca nu ii si spun respectivului ca si-a luat un minus de la mine,si de ce l-a luat.:P
Daaa......, mai ales cand esti tare pe pozitii:D
Ar trebui pusa o asemenea rubrica: "Ti-ai luat minusul d ela mine. Vrei sa sti de ce?":))
nicule, eu iti dau zilnic un plusuletz:)
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2007
lara_croft, utilizator

Alte discuții în legătură

Rating utilizator - o prostie si o insulta belege belege Ideea de "rating" mi se pare o aberatie in forma in care este implementata. Daca tot este aceasta facilitate, ar trebui sa fie afisat si cine a dat un ... (vezi toată discuția)
Pot avea doua contract de munca in cadrul aceleiasi societati comerciale? raluca25 raluca25 Pot avea doua contract de munca in cadrul aceleiasi societati comerciale? (vezi toată discuția)
Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)