avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere intreprindere individuala ca student
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere intreprindere individuala ca student

Sunt student in anul IV, la UTCN, Cluj.
Vrea sa-mi deschid o intreprindere individuala.
Stiu ca trebuie sa demonstrez cumva ca sunt calificat.

Acum 2 ani un coleg de al meu, la deschiderea unui SRL (cand eram in anul IV) trebuia sa ceara ceva act de la facultaltu, si a benificiat de ceva reduceri.

Eu ce trebuie sa cer de la faculta, prin care rezulta ca sunt calificat?
Exista reduceri pt studenti?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala mercureanclaudiu mercureanclaudiu buna,as dori sa aflu daca eu imi deschid o intreprindere individuala cu codul caen 4781 (vreau sa vand covrigi la toneta) neaparat imi trebuie o calificare ... (vezi toată discuția)
S.r.l pt studenti ad13 ad13 Buna ziua, Sunt interesant sa deschid un SRL si am citit pe diverse forumuri ca exista anumite beneficii pentru studenti. Din cate am observat se fac doar ... (vezi toată discuția)
Autorizatii bar ADELA STROE ADELA STROE am o intrebare intrucat sunt nedumirita ce autorizatii imi trebuie pentru deschiderea unui bar? certificat de clasificare? (vezi toată discuția)