avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am tastat gresit la casa de marcat - cum remediez?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am tastat gresit la casa de marcat - cum remediez?

as dori sa stiu ce pot sa fac pt ca am tastat gresit in casa de marcat:in loc de 10x19,9 am tastat 10x199 si nu stiu cum sa-mi sa remediez greseala pt ca am scos z
Cel mai recent răspuns: carmolau , utilizator 20:20, 11 Martie 2010
H.G. 479/2003 prevad la art. 36 urmatoarele:
Pentru corectarea sau anularea inregistrarii unei operatiuni dupa emiterea bonului fiscal utilizatorul intocmeste un dosar care va cuprinde:
a) sesizarea scrisa a persoanei care a efectuat gresit operatiunea, cu precizarea motivatiei de corectare sau de anulare a acesteia, precum si a numarului de ordine al bonului fiscal de corectat, a orei si minutului emiterii acestuia;
b) decizia scrisa de aprobare a corectarii operatiunii gresit efectuate, emisa de directorul financiar-contabil, contabilul-sef sau de alta persoana care raspunde de gestionarea patrimoniului unitatii;
c) copie de pe nota sau notele de receptie si constatare de diferente, intocmite de la ultima inventariere pana la zi, prin care a fost stabilit pretul cu amanuntul al produsului sau produselor inregistrate gresit in aparatul de marcat electronic fiscal;
d) nota de contabilitate care reflecta operatiunea efectuata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am marcat gresit bon pe casa de marcat mihaela sidonia mihaela sidonia Buna seara, azi s-a marcat gresit un bon. adica val produs = 5.00 s-a marcat 3 x 15 = 45.00 cum repar gresala ?? va rog sa ma ajutati refac bonul cu ... (vezi toată discuția)
Eroare casa de marcat myhe myhe buna seara. va rog sa ma ajutati cu o informatie. am tastat pe casa de marcat suma ptr. un produs dar cind sa-mi scoata bonul sa inchis fiind pe baterie, am ... (vezi toată discuția)
Greseala casa de marca haiducu haiducu ce se poate intampla cand in casa de marcat sa batut gresit (in loc de 1 un sa batut 111) cum se poate remedia greseala ?? (vezi toată discuția)