avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... am mutat masina in parcare baut
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

am mutat masina in parcare baut

Salutare la totzi cei care citesc acest articol!Nu stiu exact cum sa incep asa ca o sa reproduc cam tot ce s-a intamplat in ziua cu pricina!
Ma trezesc dimineatza,cafea papa un pic etc pana seara cand intru in tura mea de noapte,ies din tura mea de noapte si primesc un tel cum ca tre sa astept pe cineva la mine in jur de ora12-14.Intre timp eu nu am mai avut somn asa ca am dat buzna in calc si am inceput ziua cu o berica(bat-o vina)pana s-au facut 3 berici.Intre timp am primit telefonul cum ca vizitatorul era in zona si am iesit sa ne intalnim.La iesirea din bloc ma intalnesc cu un vecin care imi spune cas pus cu masina pe locul lui de parcare asa ca ptr a evita cearta am decis sa m-a intorc in casa sa-mi i-au cheile de la masina si sa o mut in alt loc doar ca in manevra disperata de a alege alt loc de parcare am acrosat masina altiu vecin.Cum asta s-a intamplat langa sedil gardienilor publici,a fost inevitabila intalnirea cu eiX-(Acestia au constatat ca miroseam bine a bautura si au chemat pol rutiera si
de aici toata nebuneala.Ca un om cu constiintza am acceptat sa suflu in fiola unde aparatul etilotest a indicat 1 la mie:Osi rezultatul la sange mai dezastruos.1,85.acum eu ma intreb,e grava fapta mea sau mai putzin?Asta s-a intamplat in iulie 2009 si nici pana acum nu au venit rezultatele retroactive de la IML.Ar mai fii multe de zis in acest caz dar nu vreau sa plictisesc pe nimeni cu detaliile asa ca daca avetzi placerea si timpul necesar in a-mi raspunde va multzumesc si am sa fiu f cooperant!Va multzumesc inca o data,asa anticipat:sorry:
De la alcoolemie 0,8 % dosar penal
Pentru lamuriri asupra dosarului ,contactati autoritatea responsabila in cercetare
Multumesc ptr rasp.Stiu asta dar pe mine ma interesa daca se i-a in calcul si intentzia mea,de a nu pleca cu masina decat de a o muta?Mentionez ca sunt la prima abatere nu am dosar si nici amenzi in peste 300.000mii km
Multzumesc
Pentru daunele provocate, polita RCA acopera evenimentul.Pentru sanctiunea legala, sunteti la mana unui avocat priceput!#-o
Pagubele provocate sunt acoperite prin polita RCA. Daca vrand sa mutati masina ati patruns pe un drum public asta inseamna caz penal si atunci apelati la un avocat specializat in domeniu. Va urez succes!
Cu respect,aleea pe care era parcata masina are denumire Str........ si totul s-a intamplat la 8-10 metrii la intersectia cu aleea(str ).......din cate stiu aceste alei se incadreaza la "zona rezidentiala"unde este aplicat un regim special de a conduce un autovehicul.Sa inteleg din asta ca am cam incurcat-o!#-o !Totushi,este posibil sa se ia in calcul faptul ca nu am vrut sa plec cu masina ci decat sa o mut?Am si marori la toate cele intamplate!Acest timp in care se desfasoara "anchetarea "mea vii se pare bun?A,despagubirea am facut-o personal deci nu am mai implicat rca-ul si vecinul meu nu are nici o pretentzie,din contra chiar a insistat sa fiu lasat in pace=D> Daca mai avetzi vreo intrebare cu cea mai mare placere raspund.Stima!

Alte discuții în legătură

Am fost acuzat de conducere sub influența băuturilor alcoolice, dar eram în spatele mașinii când am fost depistat Mihaitadani Mihaitadani Buna dimineata! Of, nici nu stiu cum sa incep, in data de 10 febr 2018 am fost depistat cu o alcoolemie de 0,68 in etilotest, am fost dus la spital unde s-ar ... (vezi toată discuția)
Alcolemie mare si numere provizorii expirate raziel112 raziel112 Buna ziua, doresc si eu sa primesc o parere referitoare la ce mi s-a intamplat acum cateva luni. Pe data de 4 mai 2012 am consumat bauturi alcoolice ... (vezi toată discuția)
Buna seara SoituCostel2013 SoituCostel2013 Buna seara. Am avut un incident rutier a 3-a zi de Craciun. Oprisem la un non-stop sa cumpar ceva si la manevra de mers inapoi am atins o masina fara sa bag de ... (vezi toată discuția)