Salutare la totzi cei care citesc acest articol!Nu stiu exact cum sa incep asa ca o sa reproduc cam tot ce s-a intamplat in ziua cu pricina!
Ma trezesc dimineatza,cafea papa un pic etc pana seara cand intru in tura mea de noapte,ies din tura mea de noapte si primesc un tel cum ca tre sa astept pe cineva la mine in jur de ora12-14.Intre timp eu nu am mai avut somn asa ca am dat buzna in calc si am inceput ziua cu o berica(bat-o vina)pana s-au facut 3 berici.Intre timp am primit telefonul cum ca vizitatorul era in zona si am iesit sa ne intalnim.La iesirea din bloc ma intalnesc cu un vecin care imi spune cas pus cu masina pe locul lui de parcare asa ca ptr a evita cearta am decis sa m-a intorc in casa sa-mi i-au cheile de la masina si sa o mut in alt loc doar ca in manevra disperata de a alege alt loc de parcare am acrosat masina altiu vecin.Cum asta s-a intamplat langa sedil gardienilor publici,a fost inevitabila intalnirea cu eiX-(Acestia au constatat ca miroseam bine a bautura si au chemat pol rutiera si
de aici toata nebuneala.Ca un om cu constiintza am acceptat sa suflu in fiola unde aparatul etilotest a indicat 1 la mie:Osi rezultatul la sange mai dezastruos.1,85.acum eu ma intreb,e grava fapta mea sau mai putzin?Asta s-a intamplat in iulie 2009 si nici pana acum nu au venit rezultatele retroactive de la IML.Ar mai fii multe de zis in acest caz dar nu vreau sa plictisesc pe nimeni cu detaliile asa ca daca avetzi placerea si timpul necesar in a-mi raspunde va multzumesc si am sa fiu f cooperant!Va multzumesc inca o data,asa anticipat:sorry: