avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Poti sa beneficiezi de somaj si sa ai si activitate de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Poti sa beneficiezi de somaj si sa ai si activitate de persoana fizica autorizata?

Situatie:1.activitatea unde am avut contract de munca norma intreaga(1.500 RON-net/luna) s-a inchis si,in mod normal,pot sa beneficiez de somaj;
2.in paralel,dupa terminarea programului,am avut o activitate suplimentara part-time(3ore/zi) in calitate de PFA(aprox.500 RON-net/luna);

Intrebare:pot sa beneficiez de ajutor de somaj si sa functionez in paralel ca PFA,sau sint obligat sa suspend activitatea PFA,ca sa pot lua somajul(710 RON/luna)?
Cel mai recent răspuns: Mircea Cristian , utilizator 22:38, 11 Martie 2010
Mii de multumiri pentru raspunsurile prompte si profesioniste!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj emy2014 emy2014 buna ziua.vreau sa aflu daca pot beneficia de indemnizatia de somaj pt ca firma la care lucrez a intrat in insoleventa,dar eu am infiintat un p.f.a in 2013. (vezi toată discuția)
Somaj aura 48 aura 48 Bună ziua, Vă rog să-mi spuneţi cu ce articol trebuie să înceteze CIM când se desfiinţează posturile intro Companie pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Ajutor somaj tdanielionut tdanielionut o persoana care are dat un bun ( apartament) spre inchiriere cu toate formele legale incheiate la organul financiar, cu un venit lunar de 430 ron( care ... (vezi toată discuția)